Întrebare fară răspuns

Setari pentru routerul Huawei B818

Stau la 2km de periferie de cluj si singura metoda sa am internet este prin router 4g. Cel de la orange b311 si b525 is ieftinituri slabe si am luat un Huwaei B818 sa am viteze mai mari.
Am doua SIMuri de la orange pentru internet 4g - acasa si ambele se conecteaza la retea, dar nu vor sa meagra, ca si cum e blocat internetul.

Am bagat cartela de pe telefonul personal, tot Orange si routerul merge perfect la viteze foarte mari. \
La setarile de internet este: "Orange Internet" si " net" la APN. am incercat "net-fix" dar nu a rezolvat nimic.

http://m.orange.ro/netfixerror?status=5 <--- asta este eroarea ce o primesc can incerc sa folosesc internetul ( firefox, Chrome, Edge, Internet explorer, toate is la fel)

Am sunat la Orange sa imi faca resetare de zona dar nu s-a rezolvat nimic.

Sunt ceva setari speciale ce trebuie facute sa imi merga? as aprecia daca ma poate ajuta cineva. Orange is singuri furnizori pe strada si din cauza lor trebuie eu sa dau mii de lei pe echipamente sa am internet, macar sa ma lase sa il si folosesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Salutare, are cineva o lista cu ruterele agreate de Orange? Si eu as vrea un B818 pentru Net Fix 4G dar nu as face investitia stiind ca pot sa apara probleme.

Eu te sfătuiesc să îți iei un B 525 sau 535 necostumizat și sigur va fi în regulă! Momentan, de vreo 4 ani folosesc un B 525 și sunt super mulțumit! Acestea au fost sau sunt în oferta Orange! Poți să-ți iei și acel ruter B 818, dar nu-ți va funcționa ca și net fix 4g, iar acest lucru îl găsești explicat pe acest topic, chiar de către inițiator!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut Vio, multumesc de raspuns. Acum am un B535 cu sw stock Huawei. O sa mai astept pana se documenteaza pe cellmapper cum e semnalul N78 prin Bragadiru, acum eu tin routerul pe 2CA L26 si L18, nu as face trecerea la CPE 5G doar pentru N1. Seara faina!

Cred că te descurci și cu acesta, pentru că mi se pare foarte bun! Oricum, pentru 4g fix de la Orange, nu ai o variantă mai bună!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

B818 merge deja de cateva luni, este incredibil, viteza la internet e foarte FOARTE stabila, pentru prima data pot sa ma uit la filme 4k pe mai multe devices in același timp, si dacă e aglomerata rețeaua tot merge rapid. Media e de cam 40mb down la speed test, inainte cu b525 era in jur de 10mb si cand era aglomerat aveam 1mb down. In orice caz, luați cu încredere, merita. Ah, si cu abonamentul 5g merge perfect, folosesc in jur de 2 terabytes pe luna fara probleme.

Și eu am viteza de internet foarte stabilă pe B 525 și chiar depășesc 100 Mbps!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!