Întrebare cu răspuns(uri)

Pe când update Android 11 pe Samsung S10 la orange??

Nu am primit update Android 11pe telefon Samsung S10.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Pentru modelele Samsung Galaxy S10 si S10+ update-urile vor incepe la final de februarie sau inceputul lunii martie.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (4)

57%

4 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

57% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Pentru modelele Samsung Galaxy S10 si S10+ update-urile vor incepe la final de februarie sau inceputul lunii martie.

Poti verifica aici din cand in cand aparitia updater-ului pentru samsung galaxy s10. Este vorba de versiunea de soft personalizat de orange! Versiunea nepersonalizata este deja disponibila in Romania din 12 ianuarie!
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10/firmware/SM-...

Normal ca nu primim ! Cum sa aibe Orange incredere in Google si Samsung ca elibereaza un soft compentent ! Trebuie sa l testeze si ei.

Mey dragilor, ce are operatorul cu producătorul? Dacă ai 2 SIMuri diferite ca rețea în telefon și nu ai primit updateul, pe care operator arunci vina???? Fiți obiectivi și nu aruncați acuzații nefondate. Luați-l pe Samsung la "3 păzește" și veți primi acel update.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!