Întrebare fară răspuns

Apple ar putea opri producția noului iPhone 12 Mini

Apple ar putea opri producția noului iPhone 12 Mini, în această primăvară. În ciuda primirii entuziaste făcute de critici, cererea s-a dovedit extrem de scăzută.

 

Potrivit lui William Yang, analist JP Morgan, din cauza cererii foarte reduse de iPhone 12 Mini, Apple va ar putea opri producția acestui model, pentru a se concentra pe iPhone 12 Pro.

 

Datele au arătat că iPhone 12 mini este cel mai prost vândut model din noua serie lansată de Apple din SUA, cu doar 6% din cerere în perioada octombrie-noiembrie. Acest lucru poate fi cauzat și de faptul că oferta firmei cuprinde alte telefoane cu aceleași performanțe (iPhone SE sau iPhone 11), dar la prețuri mai mici, singurul avantaj al lui Mini fiind dimensiunile.

 

Apple va mări producția de iPhone 12 Pro Max cu 11 milioane de unități, iPhone 12 Pro cu 2 milioane de unități, iar iPhone 11 cu 8 milioane de unități. Pentru iPhone 12 și iPhone 12 Pro, Yang susține în continuare că Apple va continua producția acestor modele. În primele două trimestre ale acestui an, 56 de milioane de modele iPhone 12 vor fi scoase pe piață, iar numărul de telefoane iPhone 12 Pro va ajunge la 41 milioane.

 

Sursa - https://www.biziday.ro/apple-ar-putea-opri-productia-noul...

 

Pe mine unul, nu ma surprinde. Daca este sa ne raportam la pretul de cca 3500 lei pentru varianta cu 64GB, de cca 4000 lei pentru varianta cu 128GB si de cca 4500 lei pentru varianta cu 256GB...... acest model își cam merită soarta.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

O decizie buna, daca incepe sa produca modelul cu cerere mare si coada de asteptare..
Au corectat greseala anterioara.. acum, din exces de zel, ar putea sa produca prea multe, avand in vedere ca, la cat de des apar modele noi, deja incep sa devina vechi Pro-urile.. :)

Ai drepte, sunt prea multi bani. Sotia mea a renuntat in a-si cumpara iphone 12 mini exact din cauza asta si a ramas pe Samsung. Oricum, cererea pe iphone 12 normal este foarte mare, sunt deschise multe topicuri si in comunitate...

Iphone s-a "canabilizat" singur , nu pot decat sa ma bucur :)
tipul lor de "mufa" de incarcare special NU usb-c la care adera toti producatori , nu mai zic de acumulatori/baterii de mica capacitate ( nici nu mai vreau sa enumar lucruri negative)
colegul meu are iphone 12 de doua luni si deja isi comanda acumulator suplimentar de pe net si ala scump ca trebuie sa se potriveasca mufa ") (foloseste intens telefonul)

  • ps; modific aici FaraUnID ca sa nu mai fac o postare - +1 pentru tine ;)))

Ca fapt divers, m-am uitat putin pe www si vad cu stupoare faptul ca prima generatie de Apple iPhone Sarac Edition costa cca 1300 lei !!! Adica un telefon lansat in 2016 cu 2GB RAM si 16GB ROM (fara card), cu o camera principala de 12Mpx si o secundara de 1.2Mpx dublate de un acumulator micoscopic de 1624 mAh, este comercializat pentru cca 1300 lei.

Chip ap za gud uorc Mar!

Preturi foarte mari,bateria care tine foarte putin,si modelele noi care nu-s noi ci doar adaugat cate ceva pe ici pe colo.Poate se desteapta si cei de la iphone sa faca ceva ca lumea cum fac cei de la Huawei ;)))

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!