Întrebare fară răspuns

Oferta abonament fara telefon la fidelizare

Buna seara,
Sunt interesat ce oferte de abonamente fara telefon ati mai primit in ultima perioada la fidelizare din partea Orange?
La momentul actual am un Orange Me Start 6 (6 euro TVA inclus/luna cu 24GB internet national, 400 minute internationale si 3.4GB in roaming + minute si SMS-uri nelimitate national) ar exista ceva asemanator ca si cost lunar,dar cu mai mult internet national?
Multumesc pentru raspunsuri.

P.S.:Am citit si celelalte topicuri pe aceeasi tema,dar sunt vechi si au putine raspunsuri.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! În Comunitatea Orange nu te putem ajuta cu oferte. La fidelizare nu cred că vei obține cine știe ce oferte :(
Personal mi se pare avantajoasă oferta de la abonamentele YOXO pentru că nu ai perioadă contractuală https://www.yoxo.ro/

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

eu am inteles ca nu ma puteti ajuta cu oferte pentru ca majoritate dintre voi nu sunteti angajati Orange, inafara de administratorii comunitatii.
Atunci cand am spus ca sunt interesat ce oferte de abonamente fara telefon ati primit in ultima perioada m-am referit la faptul de a detalia oferte, de exemplu: "eu am primit o oferta de abonament la X euro cu TVA inclus pe luna cu urmatoarele beneficii...1000000000GB, 10000 minute internationale" s.a.m.d ca ulterior sa incercam si noi obtinerea aceleasi oferte sau a uneia asemanatoare.

Nu am avut niciodată abonament fără să îmi iau telefon la fedelizare :)
Nu cred că sunt avantajoase abonamentele, dacă nu vrei să îți iei un telefon. Mai bine îți muți numărul pe PrePay sau îți iei un abonament YOXO

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

ba din contra, abonamentele contractate fara telefon au mai multe avantaje (si resurse) fata de cele cu telefon.
de multe ori atunci cand alegi un telefon, oferta incepe sa se incline spre ce model de telefon iti doresti, cat esti dispus sa platesti pentru rata lui lunara, cat avans ti-ar conveni sa dai,etc,etc. si iti ofera acel telefon cu un abonament standard de pe site.

Salut!
Eu nu pot sa spun ca am prelungit abonamentele prea recent.. am făcut asta anul trecut, Orange Me 8.. si am primit reducere la abonamente, 400 minute internaționale și păstrarea accesului la roaming.. nu au prea mult net unele dintre abonamente dar, este ok asa.. Cred ca poti obține reducere la un abonament din grila actuala, cel de 8 €, la care oricum ai net inclus pentru site-urile de socializare și sa ieși în aceiași bani si, poate ceva net în plus.. Am vazut ca, momentan, se primesc 15 gb la prelungire abonamente online, cred ca ai o șansă să primești un bonus de net și la fidelizare.. Asta este părerea mea.. Tu vei putea verifica, daca vorbesti la fidelizare..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salutare!
Dacă vrei să vezi ce oferte au primit alții în ultima vreme, poți citi pe aici:
https://forum.softpedia.com/topic/607200-ce-se-ofera-la-r...
Văd că sunt variante la 6 euro cu 36 GB sau la 8 euro cu 50 GB, cu cost control și nelimitat minute și sms-uri naționale, fără roaming la primul și cu roaming la cel de-al doilea, etc.
Iar dacă îți dorești o ofertă personalizată, ia legătură cu Serviciul clienți și solicită o astfel de ofertă! Depinde oricum foarte mult și de cât de bun negociator ești.
Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nu am mai prelungit de mult abonamentul pentru ca, de obicei o fac pentru a achiziționa un telefon. Dar având in vedere ca plătești doar șase euro (ca și mine, de altfel), cred ca mare lucru nu o sa primesti. Sa scadă abonamentul, nu cred, pentru ca se știe ca Orange a vrut sa scape de abonamentele de cinci euro. Poate, sa zic ca o sa rămână șase și se aplica reducere un euro. Așa ofere primeam eu. Bine-nțeles ca nu mi se părea suficient ca sa fac un nou contract pentru doi ani. Pentru resurse suplimentare, oferta era sa urc prețul, ceea ce nu îmi convenea. O data ajuns la un cost mic, vrei sa rămâi acolo sau sa scazi, in niciun caz sa crești. Nimănui nu ii place sa audă fraza aia cu pentru ca ești client important pentru noi, îți facem oferta specială cu de toate dar mai trebuie sa dai trei euro in plus...

"Oferta maxima" pe care o poti primi in cazul unui abonament SIM Only este un clasicul discount de 30% fata de pretul de lista si doar daca zgarii hatia pentru 24 de luni.

Concret, poti obtine abonamentul Smart 15 la pretul de 10 euro lunar.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!