Întrebare cu răspuns(uri)

Huawei P30 Pro are Google?

Doresc sa achizitionez un telefon Huawei P30Pro. Are Google ? Pentru mine este f important acest lucru. Exista sanse ca in viitor sa nu mai aiba ?
Daca as dori sa cumpar alt telefon pana in 2500 lei care sa aiba zoom optic si sa faca foto bune noaptea pe care mi l.ati recomanda inafara de Huawei ?

Ionela_22
Ionela_22

Ionela_22

User level
Nivel
0
13 / 100
puncte
Custom field 2
Ionela_22
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salutare!
Da, Huawei P 30 pro are servicii google și este un telefon super bun. Nu știe nimeni exact dacă le va mai avea sau nu, dar nu știi niciodată ce-ți rezervă ziua de mâine.
Referitor la telefoanele ieftine care pot face poze bune și noaptea, cred că majoritatea o pot face, pentru că sunt multe destul de performante. De exemplu, Samsung A71, A 42, etc.
Succes!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (8)

80%

8 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

80% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salutare!
Da, Huawei P 30 pro are servicii google și este un telefon super bun. Nu știe nimeni exact dacă le va mai avea sau nu, dar nu știi niciodată ce-ți rezervă ziua de mâine.
Referitor la telefoanele ieftine care pot face poze bune și noaptea, cred că majoritatea o pot face, pentru că sunt multe destul de performante. De exemplu, Samsung A71, A 42, etc.
Succes!

Salut! Eu am Huawei P30 Pro, cumpărat de la Orange, și vreau să îți spun că sunt foarte mulțumit de el, are toate serviciile Google (este ultimul model cu Google) și foarte multe funcții la camera foto. Cred că de departe cel mai bine arata camera foto Leica, pot sa aleg mai multe setări la orice tip de poza fac, bateria mă ține 24 de ore la utilizare rezonabilă, daca nu folosesc telefonul durata este undeva la 30-35 de ore. Pe scurt, are cam tot ce îți trebuie, mie mi-a luat ceva să-i găsesc toate funcțiile. Ecranul este generos, și vine u supercharge, in câteva minute trece de 50%. Sugestia mea este că daca ai oportunitatea, să îl iei, și nu vei regreta.
De asemenea, un telefon destul de apropiat, și mai ieftin, care are de asemenea serviciile Google este Huawei Nova 5T (diferența este că nu are camere Leica și nici supercharge, are "doar" fastcharge)
Pentru a vedea specificațiile unui telefon, ai detalii pe http://www.gsmarena.com
De exemplu, pentru P30 pro, ai detalii aici
https://m.gsmarena.com/huawei_p30_pro-9635.php
Daca ai ceva nelămuriri, poți să întrebi.

nu sunt fan huawei dar P30 pro este cel mai bun telefon pe care il poti cumpara la un pret rezonabil si are play-store

2.765,54 Lei pret standard la orange , il poti gasii in alte magazine la un pret mai bun .
si de la orange il poti cumpara in rate si in functie de abonament pretul coboara la obonamente mari .

@Ionela Cum s-a precizat deja, Huawei P30 Pro reprezinta un reper si a fost telefonul care a regandit si schimbat total fotografia cu telefonul mobil. Modelul P30 Pro este echipat cu pachetul Google din fabrica.

Problema cu Huawei P30 Pro vine din faptul ca este un model usor invechit si nu cred ca va mai beneficia prea mult timp de suport, mai ales ca discutam de un OS la care Huawei nu mai are acces.

Ca si alternativa ai putea lua in calcul XIAOMI Mi 10T Pro 5G cu mentiunea ca, de curand si Xiaomi au intrat pe lista neagra a americanilor. Nu se compara cu Huawei, dar poate fi o alternativa.

Deci si in acest moment huawei p30 pro beneficiaza de serviciile google? Pot cumpara un astfel de telefon fara sa ma trezesc cu surprize neplacute?

P30 pro va avea în continuare serviciile Google, indiferent de ce se va întâmpla cu Huawei. Restricțiile nu se aplica la P30 pro.

@Flavia-Emma_1 Modelul Huawei P30 Pro ARE SERVICIILE GOOGLE DIN FABRICA, pentru ca a apucat sa fie lansat inainte ca Huawei sa intre pe lista neagra a americanilor.

Restrictiile nu se aplica retroactiv, ceea ce inseamna ca acel telefon va avea in continuare pachetul Google - cel putin la nivel teorectic, daca Huawei nu va migra acel model pe platforma Harmony OS.

Dar, dupa cum am metionat deja, modelul P30 Pro este usor invechit si, cel mai probabil, nu va mai beneficia pentru mult timp de suport dat fiind faptul ca discutam de o platforma la care Huawei nu mai are acces.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!