Întrebare fară răspuns

Samsung A71 nu mai suna la notificari

Buna ziua. Vi s-a intamplat sa nu mai sune la notificari, fie facebook, messenger, whatsapp, sms? Chiar daca volumul e la maxim din setari si si la notificari e pe ON la aplicatii. Are legatura cu Bixby?
Samsung A71.
Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Este posibil ca Bixby sa regleze automat setări pentru optimizare baterie sau in functie de preferințele tale, insa, setările, daca de acolo este problema, le poti corecta..
Ai volumul la maxim la ce? Ca, dacă apesi tasta de volum, îți apare volumul pentru sonor, pentru media, pentru notificări și pentru sistem..
Ai volumul maxim la notificări?

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Apelurile înțeleg ca au sonor?!.. Adica ai fost sunata si e ok?!..
Pe vreuna dintre aplicatii ai intrat, sa vezi daca nu este vreo bifa scoasa? Poti avea on la aplicație, dar, sa nu fie toate tipurile de notificări pornite.. si acolo se poate face o selecție..
Butonul din poza atasata este dezactivat?
Daca si astea sunt în regula, alte idei nu mai am..
Daca nu vine altcineva cu vreo alta idee.. eu as merge cu el la magazinul de unde l-am achiziționat, sa verifice și ei.. cand am avut probleme am mers direct la Orange, pentru ca telefonul meu, era achizitionat online.. tot Samsung, dar, alt model..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Da daca sunt sunata merge cu sonor. La aplicatii este cand merge, este cand doar vibreaza doar nu si sonor,desi sunt ON bifate la partea de notificari la aplicatii.
Poate merg si la un orange in magazin( telefonul fiind luat de la ei online)
Da, butonul din poza e dezactivat.
Multumesc :)

Salutare!
Dacă nu știi ce poți face, mergi la un magazin Orange sau apelează cu încredere la un cunoscut care se pricepe și rezolvi imediat problema. Eu cred că este ceva din setări, iar nu toate telefoanele sunt la fel.
Baftă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!