Întrebare fară răspuns

Se mai poate face reincarcarea online a cartelei prepay direct cu card bancar?

Am incercat sa reincarc cartela telefonica prepay orange direct cu cu cardul bancar din my orange , din contul meu cum faceam inainte anul 2020 , dar vad ca nu se mai poate.

Radu Stefan
Radu Stefan

Radu Stefan

User level
Nivel
0
26 / 100
puncte
Custom field 2
Radu Stefan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Revolut? Am înțeles chiar azi că nu merge cu acel tip de card.

Cu alte carduri ar trebui să funcționeze bine - în afara cazului în care se lucrează la MyOrange chiar acum, deci își va reveni în curând.

Primesti vreo eroare? Daca da, poti sa pui un screenshot sa vedem despre ce e vorba? Astazi n-am incercat sa-mi incarc, dar am incarcat acum cateva zile, si n-am avut probleme. De obicei incarc direct din aplicatie.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut!
Mai sunt momente când apar erori de funcționare sau fac ei modificări prin sistem. Am pățit și eu, dar am mai încercat mai târziu sau ziua următoare și a mers. Îmi pare rău pentru tine, dar se mai întâmplă!

Uite aici câteva informații legate de reîncarcarea unui prepay online
https://www.orange.ro/help/cum-rencrc-o-cartel-prepay-onl...
Ce eroare ai primit? Este posibil să fie și o eroare a Băncii emitente a cardului cu care ai încercat, sau o eroare temporară a site-ului

Am incercat din nou dupa aproximativ o luna , tot nu s-a putut incarca cartela prepay, da aceiasi eroare , am sa incerc din nou saptamana asta 8-15 martie 2021.Dar am sa caut sa fotografiez eroarea si am s-o trimit pentru comunitatea orange ca atasament, la care am sa explic si ce merge si ce nu .O zi buna . Va multumesc.

Radu Stefan
Radu Stefan

Radu Stefan

User level
Nivel
0
26 / 100
puncte
Custom field 2
Radu Stefan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!