Întrebare fară răspuns

Se mai poate face reincarcarea online a cartelei prepay direct cu card bancar?

Am incercat sa reincarc cartela telefonica prepay orange direct cu cu cardul bancar din my orange , din contul meu cum faceam inainte anul 2020 , dar vad ca nu se mai poate.

Radu Stefan
Radu Stefan

Radu Stefan

User level
Nivel
0
25 / 100
puncte
Custom field 2
Radu Stefan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Revolut? Am înțeles chiar azi că nu merge cu acel tip de card.

Cu alte carduri ar trebui să funcționeze bine - în afara cazului în care se lucrează la MyOrange chiar acum, deci își va reveni în curând.

Primesti vreo eroare? Daca da, poti sa pui un screenshot sa vedem despre ce e vorba? Astazi n-am incercat sa-mi incarc, dar am incarcat acum cateva zile, si n-am avut probleme. De obicei incarc direct din aplicatie.

Salut!
Mai sunt momente când apar erori de funcționare sau fac ei modificări prin sistem. Am pățit și eu, dar am mai încercat mai târziu sau ziua următoare și a mers. Îmi pare rău pentru tine, dar se mai întâmplă!

Uite aici câteva informații legate de reîncarcarea unui prepay online
https://www.orange.ro/help/cum-rencrc-o-cartel-prepay-onl...
Ce eroare ai primit? Este posibil să fie și o eroare a Băncii emitente a cardului cu care ai încercat, sau o eroare temporară a site-ului

Am incercat din nou dupa aproximativ o luna , tot nu s-a putut incarca cartela prepay, da aceiasi eroare , am sa incerc din nou saptamana asta 8-15 martie 2021.Dar am sa caut sa fotografiez eroarea si am s-o trimit pentru comunitatea orange ca atasament, la care am sa explic si ce merge si ce nu .O zi buna . Va multumesc.

Radu Stefan
Radu Stefan

Radu Stefan

User level
Nivel
0
25 / 100
puncte
Custom field 2
Radu Stefan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!