Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smart Tester - Testeaza abonamentul YOXO

Salut tuturor!

 

Am pornit o nouă campanie de testare pentru abonamentul YOXO. Înscrierile se pot face până pe data de 13 februarie. 

Ca să participați este nevoie să aveți deja un abonament YOXO sau să activați unul pe parcursul campaniei, să accesați pagina de campanie și să intrați în contul vostru My Orange. La finalul campaniei trei dintre testeri vor primi, prin tragere la sorți câte o trotinetă Xiaomi M365.

 

Aici regăsiți regulamentul campaniei.

 

Mult succes!

 

Update - perioada de înscriere a fost prelungită până în 21 februarie 2021.

Răspunsuri

Mult succes tuturor! Cu siguranță YOXO se va plia pe nevoile reale ale clienților

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Nu era mai simplu daca furnizati niste SIM-uri de test preactivate pentru 1 sau 2 luni cu Yoxo asta?

Da' nu tati, activeaza tu un abonament nou Yoxo, trimite-ne o copie dupa buletin, inroleaza un card bancar in aplicatie astfel incat noi, reteaua numarul 1, sa mai colectam cateva date cu carater personal.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Interesantă abordarea de vânzare. Marketing slab, aproape inexistent, produs care nu se vinde, promovare inutilă, deci rămâne de ”încercat” varianta ”mituirii” prin: ”încercă ceva ce nu-ți dorești / doar cadou ca să primești”. Cum mai spuneam în alte topicuri, de 6 luni nu s-a schimbat nimic în privința a ceea ce înseamnă YOXO: promovare, aplicație, funcționare, facilități, costuri. Baftă doritorilor!

Daca aruncati un ochi pe pagina de facebook dedicata Yoxo o sa vedeti foarte multi cobai, pardon utilizatori, care se roaga de reteaua numarul 1 sa le ia banii pentru a putea utiliza acest Yoxo si nu intampla nimic.

De ce? Pentru ca acest Yoxo este plin de bug-uri si, asa cum a mentionat si @Flo_1, in ultimile 6 luni nu s-a schimbat absolut nimic dpv al functionalitatii.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Absolut corect! Plus ca, eu unul, nu agreez ideea de a-mi inrola cardul bancar intr-o aplicatie doar pentru a efectua un test al acelei aplicatii.

Aceasta testare trebuia sa aiba loc inainte de lansarea comerciala a produsului. Reteaua numarul 1 a aruncat acest produs pe piata in urma cu 6 luni si abia acum demareaza o campanie de testare de produs.

In toata aceasta perioada de cca 6 luni au fost extrem de multe intrebari si extrem de multe probleme semnalate, iar raspunsurile oferite au fost putine, evazive, la modul general si au aruncat si mai multe incertitudini asupra acestui Yoxo.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Asta e genul de campanie la care nu m-as inscrie pentru ca trebuie sa testez un produs pe banii mei.
In alte tari exista platforme de testare produse unde primesti produsul acasa, nu platesti nimic, testezi produsul si mai primesti si bani la sfarsit sau un voucher.
Cred ca era mai simplu sa creezi profile de testare pentru numere de SIM asignate acestei campanii, iar SIM-urile sa fie livrate catre tester.
‏‏‎ ‎
Din punctul meu de vedere aceasta campanie de testare nu a fost gandita ci doar pusa in practica, pe principiul hai sa ne scarpinam cu mana stanga la urechea dreapta.
In plus de ce ai porni o campanie de testare dupa atata timp de la lansare?

Hopa! Nu se mai dau trotinete electrice Xiaomi ci doar 3 abonamente YOXO :) Ciudat e că în regulamente se vorbește despre trotinete și numai mâine nu-i poimâine.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego: În final, ”abonamentele YOXO”, se vor da pentru a fi plătite, întrucât nimic nu-i gratis. Și să mai crezi în onoare, cinste și corectitudine? Deși colorat în galben/violet, ”the future is Orange”. Restul e așa cum îl cunoști deja.

Update - perioada de înscriere a fost prelungită până în 21 februarie 2021. Sa inteleg ca au fost extrem de multi doritori si ca nu au avut de unde alege testerii?

@alterego La urmatoarea campanie Smart Tester o sa fie necesar sa vii cu bani de acasa pentru a te inscrie in campanie, iar daca esti desemnat Tester va trebui sa depui o garantie de minim 50% din valoarea produsului testat. De asemena Testerii care vor castiga premiile puse la bataie vor plati catre ANAF taxele si impzitele aferente.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Mulțumim mult pentru observație. I-am întrebat pe colegi și este o greșeală, rămân trotinetele ca premii și vor modifica din nou în pagina de campanie, cât de rapid posibil.
Update: premiile au fost modificate în pagina de campanie, au rămas cele 3 trotinete

Testerii campaniei sunt:

Adrian Petrovan
Adrian Olteanu
Alin Mateo
Alin Natanael Baluta
Amalia Nistorescu
Ana Maria
Adrian Asavetei
Bogdan Dorneanu
Claudiu Bichis
Daniel Coprean
Cosmin Constantin
Daniel Pletosu
Denis Marian
Daniela Dodoi
Dragos Claudiu Popescu
Elena Sarbu
Florentin Alexandru Trandafir
George Facina
Istvan Nagy
Iulian Sandu
Marius Catana
Mihai Fodor
Nicolae Badiu
Oana Stegaru
Paula Pancencu
Peterca Iulian Marius
Popescu Bogdan
Robert Ilie
Robert Biro
Sandor Nagy
Sebastian Glavan
Stefan Pfeifer
Cristi Turculet
Valentin Ionescu
Zaharia Augustin Nicolae
Ionut Balcan
Cristian-George Stoica
Andras Iakab
Catalin Donose
Balas Daniela Carmen
Florin Catalin Manea
Marian Vasile Barba
Dumitru Marian Cretu
Ioana Cirnu
Virgil Costinel Enache
Florian Pantucu
Ionut Tatar
Florin Militaru
Laurentiu Bogatoiu
Marian Ghebeles

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Acum poate testa YOXO o lună 100% GRATUIT toată lumea. Detalii aici https://comunitate.orange.ro/questions/2623772-testeaza-gratuit-luna-yoxo

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!