Întrebare fară răspuns

Au disparut 500 € din contul meu My Orange

Dacă am avut 500 € in contul My Orange, cum fac să i recuperez? Au dispărut...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

1. Erau banii tăi?
-
Dacă da... sună la Serviciul Clienți Luni-Vineri 8:00-20:00 la numărul scurt 300 sau 0374.300.300 (tarif normal)
-
2. Dacă nu erau banii tăi, atunci nu suna nicăieri și lasă-te de prostii :)

Salutare!
Dacă ți-au dispărut banii din My Orange, le poți scrie inclusiv din My Orange, secțiunea Contact/ Contactează-ne. Succes!

Poți reîncărca cartela prepay cu credit între 4 și 200 euro, tu cum ai reușit cu 500? Apoi care a fost motivația acestui gest?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Si totusi, sa tii 500 euro (daca informatiile sunt autentice) intr-un cont prepay Orange, din punctul meu de vedere este una din cele mai proaste investitii, ever!

Salutare tuturor, eu nu am depus in cont acestă sumă, presupun ca a fost ceva bonus, dar cum au apărut așa au dispărut după o logare din nou. De aceea înainte de o nouă logare am făcut o captură de ecran să întreb comunitatea orange legat de aceasta. Vă mulțumesc pentru păreri. Oricum nu cred că Orange face greșeli,cu alte cuvinte a fost o eroare. Eu m am gândit ca reincarcand lună de lună s a adunat acea sumă.

@Ionel T., cu siguranță în situația semnalată de tine a fost vorba de o eroare de afișare. Am transmis mai departe colegilor noștri pentru verificare/ corectare.
Mulțumim pentru postare și feedback. Te mai așteptăm în Comunitate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!