Întrebare cu răspuns(uri)

Retur Oppo A72 luat din Orange Shop

Recent am achizitionat un telefon Oppo A72, cu prelungire de abonament, dintr-un orange shop, dar din pacate nu sunt deloc multumita de acest smartphone, camera functioneaza ciudat, parca nu are focalizare, cea pe care am reusit sa o folosesc, in rest dupa mai multe zile, inca nu am reusit sa ii descopar asa zisele beneficii, la cele 4 camere. Iar butonul de inchidere-deschidere nu functioneaza deloc bine, dupa primele apasari, intra google, in loc sa se opreasca telefonul, doar dupa cateva incercari se opreste cumva. Si inca o problema, nu accepta intotdeauna cartela sim si nici cartela de memorie
As vrea sa stiu daca se poate face retur, mai ales daca am deja si abonamentul prelungit? Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@Eli, recomandarea noastră este să mergi din nou în shop și să lași telefonul în service pentru verificări. Dacă se constată că este într-adevăr defect, el va fi înlocuit.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Vio,nu se poate returna fiindca este achizitionat din Orangeshop. Poate nu ai citit bine intrebarea. Ciudat este ca in link-ul pus de mine ai raspuns corect :)

@Eli, recomandarea noastră este să mergi din nou în shop și să lași telefonul în service pentru verificări. Dacă se constată că este într-adevăr defect, el va fi înlocuit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!