Întrebare fară răspuns

vreau telefon la prelungire abonament

vreau telefon la prelungire abonament

elena_47
elena_47

elena_47

User level
Nivel
0
3 / 100
puncte
Custom field 2
elena_47

Răspunsuri

@Elena, toti cei care vor telefon la prelungire de abonament, trebuie sa faca in primul rand o simulare din contul de client My Orange, sa-si faca o idee de oferta standard, poti face simulari in functie de ce telefon te intereseaza si la ce abonament l-ai vrea.. si, poti solicita la serviciul clienti sa fii contactata de cineva de la departamentul de fidelizare..

Apoi hotarasti ce varianta este mai ok pentru tine..
Comunitatea este formata din clienti si, aici nu se fac prelungiri de abonament, oferte, etc..
Variante de contact https://www.orange.ro/contact/

FaraUnID cred ca si tu te-ai saturat de intrebari sa le zic doar "puerile" :) oricum apreciez stoicismul unor lideri de comunitate care raspund la orice intrebare mai mult sau mai putin pertinenta , cred ca ar trebuii rasplatiti intr-un fel (vorbesc serios) (nu dezvolt cat beneficiu are portocala din ajutorul vostru)(ca ma enervez) :)

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

@Elena, bine ai venit in Comunitate!
Ca sa evitam duplicarea subiectelor vom închide acest topic și te așteptăm cu întrebări și răspunsuri pe oricare din topicurile indicate de FaraUnID.
Pentru mai multă eficiență pe viitor, înainte de a adauga o întrebare, folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns.
În momentul in care formulezi întrebarea, îți sunt oferite și intrebări similare și în felul acesta vei evita dublarea unui subiect deja dezbătut.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!