anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum scap de notificarile sonore de la Facebook pe telefon?

Bilbo_Baggins
Junior entuziast
Buna ziua. Aveti idee cum scap de notificarile sonore de la FB pe telefon? Ce setari trebuie sa fac?
Vreau sa fiu in continuare notificat, adica sa-mi apara acolo sus in dreapta la clopotel, sa stiu daca am ceva necitit, dar nu vreau sa-mi mai bingane telefonul la fiecare like sau post nou.
Ma puteti ajuta cu o recomandare?
Multumesc frumos.
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Poti da sonorul mai mic, la toate notificările, din tasta de volum, poate mai ai și altele în afara de Facebook, tasta care este pe partea laterala a telefonului, sau, din setări - notificari - scos bifa din dreptul aplicației pe care vrei s-o lași fara sonor.. Am atașat poze..

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

svetalex
Senior certificat
La telefoanele cu android, trebuie să intri la Setări în Notificări și de acolo selectezi la aplicațiile pe care le dorește să fie dezactivate

Jay
Campion certificat
Poti da sonorul mai mic, la toate notificările, din tasta de volum, poate mai ai și altele în afara de Facebook, tasta care este pe partea laterala a telefonului, sau, din setări - notificari - scos bifa din dreptul aplicației pe care vrei s-o lași fara sonor.. Am atașat poze..

Neaplicabil
Personal iti recomand s-o dezinstalezi de tot. Asta ar rezolva implicit si problema notificarilor. :)) Dar daca totusi vrei s-o pastrezi, poti incerca sa dai telefonul pe vibratii. 🙂 Ar trebui sa treaca si notificarile de la Facebook tot pe vibratii. Asta in caz ca solutiile oferite mai sus nu functioneaza sau nu sunt chiar ceea ce-ti doresti. De asemenea, n-am mai folosit Facebook de foarte mult timp, dar cred ca ai niste setari de notificari si pe contul tau de Facebook. Cu alte cuvinte, sa alegi la ce sa te anunte si la ce nu. De exemplu, sa nu te spameze la fiecare like, dar sa te anunte daca primesti vreun mesaj, de exemplu. Ca idee, verifica si prin setarile din aplicatie (in caz ca ai asa ceva). S-ar putea sa ai si acolo un pic de control asupra continutului la care sa te notifice in primul rand.

FLo1
#StarMember
Cand vrei sa reduci sunetul unei SINGURE aplicatii, solutia specialistilor este sa o reduci la TOATE aplicațiile sau sa dezinstalezi aplucatia. Superb. Mai săpați si nu stați.

Neaplicabil
Flo_1, care ar fi solutia ta? 🙂

FLo1
#StarMember
Pentru mine "solutia feisbuc" a fost dezinstalarea. Dar am o multitudine de aplicatii chiar si cea de email la care am "taiat" sunetul, lasand doar pictogramele pt notificare. Prefer linistea, dar nu deplină.

Neaplicabil
Da, pai nu degeaba te intreb. 🙂 Pentru ca: 1. ideea cu dezinstalarea FB nu era doar ca sa rezolve problema cu notificarile. Aia era doar un extra. Un bonus, daca vrei. :)) FB e o aplicatie toxica, dupa parerea mea. Dar asta deja e alta poveste, si n-are legatura cu topicul asta. 2. din cate stiu eu, nu poti sa modifici volumul sunetului per aplicatie. Acuma, evident, depinde de la telefon la telefon. Si daca vorbim de Android, intrucat Android-ul e customizat de foarte multi producatori, si fiecare si-a adaugat ce a considerat el mai util, si intrucat nu stim ce model foloseste initiatorul topic-ului, am zis sa intreb, ca poate invat ceva nou. :) Intotdeauna am fost deschis sa aflu lucruri noi si utile. Si nu ma dau in laturi de la a invata ceva nou. Ba din contra, consider ca, cu cat stii mai multe, cu atat iti dai seama cat de putine stii de fapt. Deci nu e o nicio problema. Invat. 🙂 Doar ca, pe ce am testat eu, ce am avut pe mana ca telefon personal, si atat cat m-a interesat subiectul asta (ceea ce nu e foarte mult), nu stiu sa se poata. Dar din ce spui tu, e clar ca ma insel si ca exista cazuri in care chestia asta se poate face, banuiesc ca destul de usor, nu? Asa ca se prea poate sa nu fi cautat eu suficient de bine, saau...chiar sa nu fie pe ce am testat eu. Tu ce telefon ai? Cum ti-ai dezactivat/modificat volumul la mail? Poti sa dai ceva mai multe detalii? S-ar putea sa fie chiar solutia ideala pe care o asteapta si Bilbo.

FLo1
#StarMember
Un samsung mediu. Volum nu poti modifica decat total, nu individual. Dar poti anula sunetul anumitor aplicatii prea insistente si sa ramana doar cu pictograme.

LOCKO
Junior
Depinde de telefon, daca ai Android 10 sau 11 e foarte simplu, intri in informatiile aplicatiei (tii mult apasat pe iconita de la Facebook) si ai acolo sectiune de Notificari unde debifezi ce notificari nu vreai sa primesti de la aplicatie.

Bilbo_Baggins
Junior entuziast
Va multumesc pentru raspunsuri, dar nu am rezolvat inca. Daca debifez notificarile nu ma mai anunta sonor, ceea ce e bine, dar nici nu-mi mai apare nimic in dreptul clopotelului. Adica nu ma mai notifica deloc. O sa mai sap, cum zice FLo_1. Am un Samsung Galaxy S10.

Neaplicabil
Poate Flo_1 te poate ajuta la chestia asta, avand tot Samsung. Pe Moto al meu nu pare sa se poata face asa ceva. Dar din nou, se poate sa nu fi cautat eu destul de bine. Si Jay parca avea tot Samsung. Nu te ajuta nimic din ce a mentionat ea?

Jay
Campion certificat
Off topic, dar, va fi sters in curand.. @arsradu, de obicei faci sugestii bune, iar raspunsurile tale sunt ok, din experienta, de bun simt.. nu trebuie sa iei anumite comentarii personal.. nu stiu daca era neaparat pentru tine acel comentariu.. :) Eu am recomandat varianta sa le dea mai incet pe toate, ca poate mai are si altele care trimit notificari, gen instagram, tiktok si care mai sunt, dar in raspuns, am pus poze si pentru varianta opririi sonorului unei singure aplicatii.. dupa cum, poate ai vazut, eu am notificarile pe incet, adica aud ceva usor, dar, ma uit cand pot, insa varianta aceea nu este mentionata in comentariul acela pretios.. @initiatorul a cerut recomandari si, fiecare a raspuns in functie de cum ar face el.. nimic rau in asta.. Dupa cum ai vazut, in urma intrebarii tale, @comentatorul, n-a avut ceva nou de spus.. Uneori si pe mine ma enerveaza unele comentarii, dar, realizez ca n-ar trebui sa ma enervez, pentru ca, este foarte posibil ca, o persoana, care se ia in mod constant de alte persoane, sa fie tare nefericita si, din acest motiv, sa-si verse in mod constant frustrarile pe ceilalti.. Initial si eu am vrut sa-i recomand sa "mai sape" si el, poate gaseste inca 2-3 comunitati sau forumuri sau etc.. unde sa faca la fel, poate asa, raman mai putine frustrari pentru aici.. dar, am reusit sa ma abtin.. Insa, raspund, ca sa intelegi ca nu are treaba cu tine personal, fiecare face atat cat poate si actioneaza cum il duce.. Eu am renuntat sa mai intru in comunitate, in urma mai multor comentarii asemanatoare, intentia a fost sa nu mai intru deloc, pentru ca, la un moment dat facusem alergie.. am revenit dupa o luna, pentru ca unii dintre noi, cei care am fost de la inceput, nu avem badge-ul de 1 decembrie, noi am intrat prea dimineata si setarea pentru el a fost facuta mai tarziu.. o chestie copilareasca, stiu si, oricum, de data asta n-a mai fost.. Am vazut ca erau cateva intrebari fara raspuns, nu mai stiu exact de cat timp, poate 1-2 ore si, am raspuns pana la urma.. incet, incet, am revenit, insa.. nu ma mai atrage ca inainte.. ca nah, fiecare are rabdarea lui.. si, cu siguranta am multe alte lucruri de facut.. Si eu incepusem sa explic raspunsurile care erau luate in bascalie, dar, e pierdere de timp si consum de nervi.. nu e treaba mea, ce poate sau ce vrea fiecare sa inteleaga..

Ascary
Campion certificat
Ca si pe la alte topicuri,initiatorul intreaba una si armata "celor ce se plictisesc acasa" raspunde vrute si nevrute total pe dinafara celor intrebate de initiator. @Bilbo,dupa ce ai dat volumul notificarilor la minim (ti s-a explicat cum) notificarile vizuale le ai pe iconurile aplicatiilor. Pe Samsung asa le vad si da...si eu am dat volumul notificarilor la zero ca sunt foarte deranjante.

Neaplicabil
Mersi frumos, Jay. Apreciez! :) Intr-adevar, comentarii de genul asta nu prea ajuta pe nimeni. Si, ca si pe tine, nu face altceva decat sa ma indeparteze. Pentru ca nu vreau ca stari de genul asta acumulate din comunitate sa ajunga si acasa. Cu toate ca instinctul initial a fost sa ma supar, am preferat sa las la o parte chestia asta si sa vad daca nu cumva pot sa invat ceva nou. Pentru ca e clar ca nu le stiu pe toate. Si cu siguranta nu ma consider vreun maestru in “butonare”. Am de invatat. Si cu toate ca mi s-a parut un pic “intepator” comentariul, am preferat sa nu-l tratez cu suparare, ci ca pe un prilej de a invata ceva util. 🙂