anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Câștigă una dintre cele 3 biciclete electrice Pegas

Neaplicabil

Hai pe YOXO până pe 31 ianuarie 2021 și poți câștiga una dintre cele 3 biciclete electrice Pegas: descarcă aplicația de aici https://bit.ly/YOXOAPP, creează un cont, alege un abonament și un număr de telefon, adaugă un card de plăți și activează-ți abonamentul YOXO.

 

Iată 5 motive ca să alegi YOXO:
1. Ai prețuri reduse la abonamente.
2. Ai un abonament de mobil 100% digital pe care reconfigurezi lunar în funcție de nevoile tale de net. Primești banii înapoi la final de lună pentru netul neconsumat.
3. Nu ai perioadă contractuală și poți renunța oricând vrei.
4. Îți adaugi roaming sau opțiuni oricând dorești, direct din aplicație
5. Ai control total asupra costurilor

 

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc în data de 15 februarie 2021

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru postare! Mai multe detalii despre campanie aici https://www.yoxo.ro/tombola-bicicleta-electrica/

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru postare! Mai multe detalii despre campanie aici https://www.yoxo.ro/tombola-bicicleta-electrica/

Jay
Campion certificat
Numai pentru premiu nu as trece la yoxo.. Eu am primit o bicicleta normala Pegas, acum aproape 2 ani, la un concurs fara legatura cu Orange.. inca este ambalata exact cum a fost livrata.. Este un lucru bun ca se mai organizeaza concursuri, mai faci lumea curioasa.. eu le prefer pe cele care se incadreaza in preferintele mele, adica vorbim de lucruri care s-ar incadra in ceva ce oricum as vrea sa fac..

FaraUnID
Campion certificat
Extras din regulament: "Tragerea la sorţi se va face prin metode electronice, fără posibilitatea intervenţiei umane în algoritmul de selectare a câştigătorilor, în faţa unei comisii formate din 3 persoane desemnate de Organizator. ORANGE POATE INVITA REPREZENTANTI ai Ministerului Finanțelor şi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române să participe la tragerile la sorţi, în calitate de observatori, FARA A FACE PARTE DIN COMISIA DE EXTRAGERI." Practic reteaua numarul poate desemna 1 x Agentul de Paza, 1 x Femeia de Serviciu si 1 x Soferi ca fiind membrii comisiei de validare. Corect? Asta ca sa ne intelegem asupra corectitudinii concursurilor organizate de reteaua numarul 1.

FLo1
#StarMember
@alterego:dupa un topic de renuntare la Yoxo pentru ca e prea bun si iti doresti abonament cu internet nelimitat tocmai ce promovezi si lauzi ceva ce nu-ti doresti nici macar tu. Consecvența e o caracteristică greu de păstrat și mai ales de menținut. Bine că se cunoaste "marfa" din burduf....