anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Life Style TV – un nou program de televiziune a primit licenta CNA

FaraUnID
Campion certificat

Întrunit în ședința publică din data de 26.01.2021, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea de licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice a sociețății TV ALB NEGRU SRL București pentru difuzarea națională a serviciului de programe Life Style TV din București.

 

Noul post TV promovează emisiunile de cooking și cele de călătorii. Va avea pe viitor și vloggeri invitați. Conform documentelor depuse la CNA, LifeStyle TV va avea 95% producții audiovizuale ale altor producători și 5% producție proprie.

 

Programele culturale au un procentaj de 40%, cele educative 5% și 5% programe de informare. Investiția anuală este de 230.000 de euro din fonduri proprii, iar bugetul anual este de 250.000 de euro.

 

De asemenea, viitorul post TV se va putea urmări la RCS-RDS, Vodafone (fostul UPC), Telekom și INES.

 

Ionuț Samoilă, patronul LifeStyle TV, în ședința CNA:

„Noul canal este un concept care pare repetitiv, documentare și așa mai departe. Ideea e de a avea un canal românesc care prezintă atât din lumea întreagă, cât și din România lucruri care ne interesează.

Pentru a evita orice suspeciune, LifeStyle nu înseamnă cancan, ci doar informare, cunoaștere și divertisment care place tuturor.

Din lista de programe am pus și în prezentare. O să avem lecții de gătit, prezentarea unor restaurante, curse de câini, lucruri pe care consider că românii le apreciază. Toate producțiile sunt noi, nu sunt mai vechi de 3-4 ani.

Vom încerca să producem și noi mai multe programe, d.p.d.v tehnic sunt și în HD și în 4K. Pe final de an încercăm să lansăm și canalul 4K.”

 

Dorina Rusu, membru CNA: „Aveți contracte pentru achiziționarea documentarelor?”

 

Ionuț Samoilă: „Cam 45% din programele pe care nu le-am achiziționat, dar le-am contractat, se referă la cooking. La bucătărie. Am lăsat mai larg acest program pentru că îmi doresc să ne adaptăm și cerințelor publicului pe care o va avea pe social media.

Am vrut să fie canalul culinar, dar am zis să lărgim viziunea. De aceea avem puțin din fiecare, în special gătit și călătorii.

Digitalbroadcast asigura serviciul tehnic pentru canalul nou, ca și pentru mooz și Bollywood. Avem 4 oameni care se ocupă de programe și suntem în căutarea altor liber-profesioniști care își doresc să își împartă producțiile lor video și pe TV. Suntem în discuții și cu alți vloggeri pe care vrem să îi aducem și pe TV.”

 

Canalul LifeStyle TV a primit licența cu voturi în unanimitate din partea membrilor CNA.

 

Sursa - https://www.paginademedia.ro/2021/01/canal-nou-despre-gat...

 

Faptul ca apar canale noi in format 4K este de bine. Faptul ca fomistii de la noi le preiau cu intarziere, in format SD si le arunca undeva in coada grilei, nu mai este de bine.

Faptul ca da il vrei in FullHD sau 4K nativ trebuie sa platesti extra - aka inovatie pe acest segment - e cam de rahat turcesc.

1 Răspuns 1

Jay
Campion certificat
Doar pe voturi au primit licenta? :)) Daca nu va fi tot cancan, e foarte bine.. dar, cam mult cooking.. totusi.. Eu nu urmaresc niciun vlogger.. ma indoiesc ca voi face asta daca va fi la tv.