Întrebare fară răspuns

Noutăți de la Orange Money – Cardul de credit

 

Orange Money a lansat un nou produs financiar – cardul de credit.

 

Este primul card de credit care oferă avantaje exclusive pentru plățile la Orange și bani înapoi instant în cont la plata cumpărăturilor.

Pentru detalii despre toate beneficiile intrați pe www.orange.ro/money/card-credit/

 

Voi ce părere aveți despre noul card de credit?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Abonat Dacă băncile ar oferi de mâine servicii de internet/telefonie ar testa in prealabil produsul si dupa aceea serviciul devine disponibil publicului. Pentru ca bancile tin la imaginea lor.

Dpv al telecomunicatiilor - Pierzi 10.000 abonati cu abonament mediu de 10 euro / lunar si inca 10.000 de utilizatori prepay care reincarca lunar cu 5 euro;
Dpv al serviciilor bancare - Pierzi 50.000 de clienti care au depozite de 100.000 euro cash / client;

Unde crezi ca este deranjul mai mare?

  • Exemplu 1 - BCR a testat intern, adica in randul angajatilor, "la greuceanu" atat George in sine cat si partea de Pay cu telefonul din George astfel incat in momentul in care produsul a fost lasat pentru public sa nu apara prea multe probleme. Lucrurile aceste se simt daca este sa compari George vs Orange Money.
  • Orange Money si astazi crapa in faza scanarii actului de identitate si te invita in magazin. Adica este un proces 100% online care dureaza maxim 10 minute.

    • Exemplu 2 - In momentul in care HVB a fuzionat cu Banca Comerciala Ion Tiriac pentru ca mai apoi HVB-Tiriac sa fuzioneze cu UniCredit Bank, a fost nevoie de cca 2 ani pentru unificarea sistemelor informatice. In momentul in care cele 3 entitati au deveint una, impactul pentru clientii a fost minim si toata "nebunia" s-a desfasurat pe parcursul unui week-end. Adica in zile nebancare.

    In momentul in care o banca lucreaza la imbunatatirea platformei de Core-Banking sau a aplicatie de carduri, sau a CRM-ului, sau a aplicatie de Scoring, lucrurile aceste se fac in zile si intervale orare in care impactul este minim pentru clientul final. De regula noapte si tot procesul dureaza 3 - 4 ore.

    Daca reteaua numarul se apuca sa imbunatateasca platformei Orange Money in noapte asta, timp de 1 saptamana de zile o sa apara cate zilnic 2 - 3 topicuri in care sunt semnalate probleme in aplicatia dedicata.

Cardul este foarte bun pentru cumpărături, pentru retrageri de la atm, taxe zero,pentru schimburile valutare, schimb super avantajos, pentru a primi bani din străinătate, taxe extrem de reduse.
Eu dețin acest card de peste un an, au fost corecți și cu promoțiile, și efectiv îl încarc și îl folosesc zilnic, ptr cumpărături, plăți online, retrageri la bancomat. Taxe de administrare zero!!!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!