anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

adaugare card de debit in Orange Money

adrian_53
Începător
Buna ziua
incerc sa adaug un card de debit folosind aplicatia Orange Money, dar in pasul de confirmare conditii generale imi da o eroare "Hopa, a intervenit o eroare" cand apas butonul Next.
Multumesc.
7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Salut! Am avut și eu puțin de furca, trebuie să încerci din nou, chiar de mai multe ori. In cel mai rău caz, reinstalează aplicația.

Jay
Campion certificat
Au mai fost topicuri asemanatoare, ai link-uri.. poate te ajuta.. Daca nu, probabil se va transmite la tehnic.. https://comunitate.orange.ro/questions/2468559-rezolvat-erori-aplicatie-orange-money https://comunitate.orange.ro/questions/2547141-salvare-card-aplicatia-orange-money

DanielaH
Moderator
@Adrian, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația semnalată de tine. O voi transmite mai departe colegilor noștri de la Orange Money. Ai instalată ultima versiune a aplicației?

adrian_53
Începător
Am reinstalat aplicatia si problema persista in continuare. Parerea mea e ca trebuie raportata catre departamentul tehnic. Multumesc, Adrian

Abonat
Explorator entuziast
De la 1.ian.2021 s-au schimbat regulile pentru plățile cu cardul (s-a introdus și o parolă statică). Această schimbare nu ține de Orange...ține de Europa :) - Poți face o plată cu acel card pe oricare alt site? - De la ce bancă este cardul? (unele bănci au făcut tranziția mai repede, altele mai târziu).

adrian_53
Începător
Salut Nu are legatura cu acest aspect. Am reusit sa solicit card doar daca am ales sa il emita si fizic. Nu functioneaza daca soliciti card fara sa il emita fizic. Se poate inchide topicul. Multumesc tuturor Adrian

Abonat
Explorator entuziast
Se pare că n-am înțeles la ce te refereai... - Tu voiai să ai un card Orange Money, dar doar virtual. - Eu am crezut că vrei să alimentezi contul OM cu un card de la altă bancă. Greșeala mea.