Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smart Tester - Testeaza noul Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Vești bune pentru pasionații de Samsung și nu numai!

S-a lansat o nouă campanie de testare pentru noul Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

 

Concursul se adresează exclusiv abonaților Orange, persoană fizică sau juridică, titulară a unui abonament de voce și date Orange și care îndeplinește urmatoarele condiții:

  • este titularul unui cont My Orange 
  • se autentifică în contul My Orange pe pagina: https://www.orange.ro/help/smart-tester/ pentru a se înscrie la testarea telefonului
  • este titularul unui abonament 5G

 

Perioada de înscriere în concurs este 26 ianuarie – 7 februarie 2021.

 

Pagina campaniei este aici https://www.orange.ro/help/smart-tester/campanii/22/edit

 

#EnjoyTesting

#GoodLuck

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

@DanielaH: este obligatorie conditia detinerii si a unui abonament exclusiv de date daca clientul are mai multe abonamente active pe acelasi cont?
Ma refer, desigur, sa ai abonamente 5G.
Mersi.

@simple_dreams, poți folosi un abonament care are voce și date pe același SIM (sper că am înțeles corect întrebarea ta), adică nu trebuie să ai unul separat (exclusiv) doar de date.

Succes celor care vor participa la concurs si indeplinesc conditiile necesare. Sincer nu prea ma atrag aceste concursuri, cu atat mai mult cu cat se conditioneaza participarea cu un abonament de minim 15 Euro. :(

FaraUnID-ul asta nu uita/iarta nimic :) In fine,abonament 5G pentru participare?! Nu ca as fi castigat vreodata un concurs "Smart tester" (am fost smart-tester dar nu prin concurs),dar de asta data sansele sunt zero fiindca nu am abonament 5G si slabe sanse sa am in viitor doar daca nu ma va momi Orange cu vreun Ultra telefon,eu fiind din grupul celor care vor abonamente "la minimum"...chiar si o juma' de cent daca castig de la Orange jubilez,deci mult succes participantilor!

Sunt curioasa cate persoane indeplinesc conditiile și cate din acestea se și inscriu. Acest "Smart Tester" nu prea este corect, suntem multi aici care am fi vrut sa ne putem inscrie dar nu avem faimosul aboanemnt 5G.

Firefly, asta e si ideea concursului: sa-ti faci. :))

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

ce te faci daca intrunesti conditiile de participare si chiar castigi un S21 Ultra 5G si nu esti destul de "Smart" pentru "Smart tester" ? :)
probabil ca asa se va intampla ...

Exact. De-aia ideal ar fi ca toti clientii Orange sa fie eligibili si cu sanse egale. Altfel vom avea foarte multe situatii in care cei care au cunostinte nu pot participa, iar cei care pot participa, nu au cunostinte.

Dar cum am zis si mai sus, nu asta e scopul concursului. Scopul concursului e sa-ti faci (sau sa-ti upgradezi) abonamentul la min 15 Euro. Iar la tactici de genul asta de “strans cu usa” eu zic pas. Sa castige cine poate sau cine-si permite. Cat despre review, sunt sigur ca aia e ultima si cea mai mica problema.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Asta se intampla intr-o lume perfecta unde fiecare utilizator are sanse egale.

Sa nu uitam faptul ca discutam de reteaua numarul 1, unde toata treaba functioneaza pe baza de propaganda.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

HURRY UP!!! :)
Se pare ca Orange a tinut cont de sugestiile noastre si au modificat conditiile de participare,acum fiind nevoie doar sa avem un abonament Orange de date si voce. Bineinteles ca m-am inscris :)) Hai si voi!

Așa este, Ascary, mi-ai luat-o înainte :)
În urma feedbackului vostru, colegii din Marketing vor activa pachete 5G pe perioada testării celor care vor fi trași la sorți ca testeri și nu dețin abonamente 5G.
Sperăm ca de data aceasta să primiți cu bucurie această veste :)

@Ascary, ti-am luat-o înainte.. m-am înscris de ieri, de când a apărut postarea.. chiar daca nu ma incadram.. si apoi am făcut incantatii..
Pacat ca nu merg incantatiile pana la capăt.. trebuie sa ma concentrez mai mult ☺

Well...asta in continuare nu rezolva problema semnalului. :)) Dar e intr-adevar un pas inainte.

Mult succes abonatilor! Eu unul mai astept pana cand cineva o sa creeze conditii egale de eligibilitate pentru TOATA lumea. Asta incluzand si prepaid-ul. :) Pana atunci, bafta tuturor!

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@jay, recunoaște că te-ai înscris după ce am zis că My Orange nu m-a restricționat, chiar dacă nu aveam abonament 5G. Succes tuturor, poate am și eu noroc de data asta să testez S21 :D

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!