Întrebare fară răspuns

Oferta Iphone 12 mini cu prelungire contract Orange

Rog Oferta telefon Iphone 12 mini cu prelungirea prezentului contract Orange la care sa poata fi luate in calcul toate punctele Orange Thank You acumulate.
Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Găsești aici detalii despre portare https://www.orange.ro/abonamente/oferta-portare/
În Comunitatea Orange nu te putem ajuta cu oferte.
Trebuie sa iei legătura cu serviciul clienți prin email la serviciul.clienti@orange.ro, apel la numărul 0374.30.03.00 sau un mesaj în secțiunea Contact https://www.orange.ro/contact/

Salut! Pentru a beneficia de oferta, trebuie sa intri in My Orange-> Mai multe -> Contact -> Scrie-ne
Și vei lua legătura cu Chat-ul Djingo, acolo scrii că vrei o prelungire a contractului (sau contract nou, după caz) și vei fi sunat de un consultant in termen de 2-3 zile, sau poți suna la numărul 300 și vei fi preluat de un consultant atunci. Rolul comunității nu este acela de a face oferte abonaților, ci de a rezolva unele situații sau greutăți (relativ mai ușoare) întâmpinate de clienții Orange in ceea ce privește produsele sau serviciile oferite.

@Nicky, pentru fidelizare ti-au răspuns deja colegii ce ai de făcut..
Sfatul meu este pana vei lua legătura cu cei de la fidelizare, sa faci o simulare pe site din contul tau My Orange..
Eu am prelungit, acum 1 an, abonamentele, dar, prețul telefonului nu mi-a convenit, asa ca am prelungit 3 din 4 abonamente si, pentru al 4-lea am facut prelungirea online cu telefon, folosind toate punctele triplate, pentru ca am fost mai câștigată asa..
Valoarea punctelor se triplează doar la prelungirea online a abonamentului, nu si la prelungirea pe care o face consultantul telefonic, de la consultant poti obține o reducere la abonament.. depinde cate puncte ai si daca te avantajează triplarea lor..
Cand vei vorbi, daca vei face si simularea, vei ști daca-ti convine ce-ti oferă sau ești mai câștigat cu prelungirea online..
Telefonul vine fara căști si încărcător.. din ce am vazut pe site..
Am făcut și eu o simulare, de curiozitate, cu un abonament de 9€.. am atașat poze..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Sincer, de când știu că există iPhone, n-au fost niciodată oferte de fidelizare pentru brandul Apple: pur și simplu există mai multe persoane dispuse să plătească prețul întreg, decât numărul de terminale existente pe piață.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!