Întrebare fară răspuns

Care sunt avantajele la Internet fibră și tv la Orange?

Dati-mi mai multe motive pentru care să trec de la Vodafone la Orange (mă refer la internet și tv).Care sunt avantajele și care sunt ofertele pentru judetul Constanța? Mulțumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Tot in Constanţa locuiesc si eu si am serviciile prin fibra de la Orange. In primul rand vei avea viteze de upload mai mari. La vodafone viteza de upload este foarte mica. Eu sunt mulţumit, nu am avut probleme pana acuma. Grila este ok, poţi vedea canalele disponibile si pe site-ul lor.

GreenArrow
GreenArrow

GreenArrow

User level
Nivel
1
591 / 750
puncte
Custom field 2
GreenArrow

Nu sunt prea multe motive.

In principiu fibra + tv de la Orange sunt livrate pe infrastructura Telekom cu mentiunea ca router-ul oferit de Orange este mult mai restrictiv comparativ cu cel oferit de Telekom. Probabil cei din urma au impus aceste restrictii.

Pe partea de TV grila de programe Orange este identica cu grila de programe de la Telekom. In aplicatia Orange TV Go NU ai acces la toate canalele listate acolo.

Daca la adresa ta exista trasa fibra optica pana in locuinta, sau macar pana pe casa scarii de bloc, intr-adevar viteze de net superioare comparativ cu Vodafone.

In alta ordine de idei ai putea sa astepti pana la momentul fuzionarii Orange - Telekom Fix poate vor fi ceva oferte mai de Doamne Ajuta!

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!