Întrebare fară răspuns

Cand va fi fibra optica in Sancraiu, Cluj

Buna ziua, ma intereseaza daca in localitatea Sancraiu din judetul Cluj va fi fibra optica de la Orange in viitorul apropiat stiind ca la Huedin care este la 5km exista. Va multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare! Cred că sunt șanse mari ca în perioada următoare să ajungă și în zona ta, mai ales că ești aproape de un oraș mare. Orange are în plan extinderea propriei rețele de fibră optică, iar anul acesta se așteaptă și finalizarea tranzacției de preluare a Telekom. Să sperăm că vor ajunge cu fibra optică în cât mai multe locuri

@gabriel_mnk, Huedin e oraș mare? Atunci Clujul, sau Sibiul ce sunt? Huedin este un orășel micuț, cu câteva mii de locuitori la poalele munților, iar Sâncraiu este într-adevăr destul de aproape.
@matyas, personal nu cred că în momentul asta Orange are in vedere extinderea rețelei de fibra optica in Sâncraiu, sau spre Călata oricum. Eu îmi exprim doar punctul de vedere, așteaptă să vezi ce scrie și un reprezentant al firmei.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

@matyas68 In momentul in care proiectiile financiare ale retelei numarul 1 vor arata faptul ca investitia este profitabila, intr-un timp cat mai scurt. Pentru ca totul se rezuma la $$$

Salut! In comuna Sancraiu, judetul Cluj nu avem trasa fibra optica, intr-adevar. Reteaua se extinde in continuare la nivel national, dar nu avem mai multe detalii, din pacate, momentan, despre ce anume se va intampla, in viitorul apropiat, in zona ta. Pe masura ce lucrarile vor avansa si serviciile prin fibra optica vor deveni disponibile in noi localitati, vom publica aici https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ toate noutatile pe care le vom avea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!