Întrebare fară răspuns

Trend: telefon fără încărcător în cutie?!?

Se pare că e un trend: fără încărcător în cutia telefonului.
Deja a fost adoptat de Apple, Samsung și Xiaomi.
Mie mi se pare normal să îmi livreze producătorul în cutia telefonului și un încărcător de mare viteză compatibil.
Voi sunteți pro sau contra?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Evident ca sunt contra si e o prostie imensa. Degeaba ai incarcator acasa daca nu livreaza puterea cu care se mandreste noul terminal, stai cateva ore sa-l incarci...

simple_dreams
simple_dreams

simple_dreams

User level
Nivel
3
4621 / 5000
puncte
Custom field 2
simple_dreams

Am înțeles că și Huawei va livra de la noua serie P50 fara încărcător (vezi doamne sa protejeze mediul). Mi se pare o exagerare, în condițiile în care un încărcător original costa cam 130-140 de lei minim.

Hai la prășit fără sapă! Așa ar trebuii sa scrie pe toate telefoanele livrate fara încărcător.
Cum oare imi incarc eu telefonul daca nu am acasă un încărcător? Îți cumperi! :)) Prea de tot, SUNT CONTRA!
Mor cu astia care salveaza ei natura si balenele dar nu sunt in stare sa recicleze corect darmite altceva.

Normal că trebuie livrat telefonul cu încărcător adecvat și căști. Dacă toată lumea spune că trebuie să folosești încărcătorul original și acela nu prea există, atunci e o mare problemă. Probabil că au adoptat așa ceva pentru mai reduce din costurile lor și de a ți le plasa ție, cumpărătorului.

Atat in state membre UE cat si alte state, autoritatile locale au obligat, la nivel de ligislatie, pe cei de Apple sa includa incarcator in pachetul standard de retail.

Prin urmare, Cutia Pandorei a fost descisa si exista precedent. Nu m-ar mira sa intervina si Comisia Europeana in aceasta speta.

Ei se spală pe mâini, însă tu rămâi cu ochii în soare și mai trebuie să cumperi un încărcător, suplimentar mai aloci bani la cumpărarea unui telefon.

Sau livreaza un incarcator de putere mai mica, cum face Samsung in cazul S20 FE 5G. El accepta 45 W, dar inarcatorul livrat e de 15, daca nu ma insel.

Se pare ca si Meizu sa gandeste sa adopte aceasta moda a livrarii pachetului de retail fara incarcator https://www.gsmarena.com/meizu_18_series_will_come_withou...

Partea buna este ca Meizu nu prea vinde telefoane in Europa, iar in Romania nu exista prezenta oficiala. Prin urmare, pentru noi, desi impactul este zero, este dezamagitor faptul ca tot mai multi producatori adopta aceasta metoda a reducerii costurilor.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!