anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange reduce valabilitatea optiunilor de 4 si 5 euro de la 30 zile la 28 zile

Anonim
Neaplicabil
Conform unor discutii de pe forumul Softpedia, aflam ca se urmareste reducerea perioadei de valabilitate a optiunilor mai sus mentionate, de la 30 zile la 28 zile. Chiar nu inteleg de ce toti fac o magarie unul dupa altul. Ca bani, logic, dar pe bune?!
Ma deranjeaza acest aspect.
https://forum.softpedia.com/topic/13982-orange-prepay-oferta-noua/page__st__10566#entry27428407
21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember
Salutare simple_dreams! Probabil că au furat metoda de la cei de la Vodafone, pentru că știu că și ăia practicau sporturi din acestea! Nu vor face decât să îndepărteze clienții către alții!

Anonim
Neaplicabil
Vad ca doar exemplele negative se copiaza de la unii la altii. Pana acum din ce am inteles se pare ca vor fi afectati doar clientii care nu reincarca de pe canalele directe - online sau prin reincarcare de pe cont de abonat. Ramane de urmarit.

Ascary
Campion certificat
Hai sa nu mai facem trimiteri catre Softpedia @Simple,dicutam aici. Deci pana la urma care-i faza,ce se urmărește cu această schimbare,stii ceva? (tu ai fost mereu cu un pas inainte in privinta informatiilor 🙂 )

Anonim
Neaplicabil
Mai... ce se urmareste. Hai sa o dam pe aia frumoasa - vor sa aduca clientii pe online mai mult ca sa nu mai mearga aiurea la magazine. :)) Acum cealalta - vor mai multi bani in conturi, mai des. :D Cred ca optiunile de 5 si 6 euro sunt cele mai folosite, asadar impactul nu e mic la cea de 5. Ori incarci online/prin abonament, ori maresti suma la 6 euro ca sa ai 30 zile valabile, ori ramai la 5 si incarci clasic, dar cu 28 zile acum. Sigur, o posibila miscare ar putea avea legatura si cu Yoxo... sa migreze si mai multi pe acest abonament hibrid.

FLo1
#StarMember
@Ascary: taxare la 28 de zile in loc de 1 luna inseamna 12×4=48 din 52 de saptamani pe an, adica inca o luna bonus. De aici isi scoate Orange "al 13-lea salariu" :)))))) Cat de simplu.... like a dreams.

Anonim
Neaplicabil
Pai da, tocmai asta-i ideea, platesti in plus degeaba. Dar am zis, sunt multe motive in spatele acestei decizii... si toate strict cu scop comercial.

RafaHelper
#StarMember
Pe principiul platesti 13 si primesti 12. Daca as fi la cartela cu siguranta as incerca sa gasesc o alternativa. De ce nu exista optiuni valabile cate 2, 5 sau 12 luni? DIGI are optiuni la prepay valabile si 3 luni(90 de zile) care costa 2 euro, iar asta mi se pare cea mai buna solutie pentru bunici de exemplu.

FaraUnID
Campion certificat
Si inainte, reteaua numarul 1 inventase luna cu 29 de zile. In ritmul acesta or sa ajunga in punctul in care ziua retelei numarul 1 va avea 22 de ore, 1 ora = 50 secunde, iar taxarea se va face la milisecunda. Ca doar reteaua numarul 1 aduce inovatia pe acest segment.

tomaciprian
Cunoscător
Eu astept totusi un raspuns oficial din partea Orange.

FaraUnID
Campion certificat
Raspunsul oficial va fi unul clasic, dat de catre fatucile de la PR. Un raspuns sec, in limbaj de esenta tare, fara substanta si fara substrat, asa cum au facut de fiecare data. Cel mai recent comunicat de acest gen a fost dat in cazul abonamentelor DTH. Dupa ce au scos din grila canale mai de Doamne Ajuta si toata lumea astepta fie inlocuite lor cu alte canale de aceasi factura sau reducerea pretului abonamentului, reteua numarul 1 a dat un comunicat in limbaj tipic: "Pentru ca ne dorim sa-ti oferim servicii de calitate, pretul abonamentului tau de televiziuena va creste cu 1 euro TVA inclus, incepand cu data de ...." Bataie de joc si sfidare la adresa consumatorului sau cum ar spune unii.... Inovatie pe acest segment!

mihai_13
Maestru
probabil portocala s-a gandit la luna Februarie care se poate multiplica un an intreg , sau la ciclul lunar pe care il au .... este doar o gluma sa va mai treaca supararea 🙂

Tina
Cunoscător certificat
Sper sa nu fie adevărat. Adică chiar așa mare sa fie disperarea încât sa nu lași omul sa mai folosească doua zile resursele pe care oricum nu le consuma. Ar fi foarte urat.

FaraUnID
Campion certificat
https://www.youtube.com/watch?v=3ywcVUld-0A

flvs
Începător
Nu cred ca decizia a fost luata fara un studiu, daca nu ar fi fost testata si profitabila intai pentru Vodafone si Telekom. Pentru clienti vorbim totusi de o scumpire mascata. E genul de scumpire in care inlocuim euro creditul cu portocalele, iti incarci cartela cu 5 portocale si platesti 7 euro dar oferta e tot aia de cand creditul era calculat in euro nu in portocale. Deci in loc de 5 euro ajungi sa platesti 7 euro pentru ca s-a schimbat unitatea de calcul a creditului. Siretlicuri. Trebuie sa fim constienti ca aceste atitudini ale operatorilor nu vor inceta pana ce clientii nu vor lua atitudine, uniti. "Sindicatul clientilor Prepay". Din pacate Digi, de unde ar putea veni salvarea, pentru nemultumiti, e foarte zgarcit in GB de internet oferiti la cartela. Ceea ce face acest operator not ok, momentan. Pachetele lor de internet ar trebui sa fie la aceleasi preturi dar internet dublu, ca sa putem vorbi de un avantaj fata de Orange, Vodafone, Telekom.