Întrebare fară răspuns

O sa mai apara o alta promotie/ bonus de internet?

Sunt curios cand si daca o sa mai avem acces la internet cum a fost promotia de 100 GB? Sunt la abonament si netul nu este suficient asa ca fara un astfel de bonus nu este deloc avantajos.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

1gb? Daca castiga echipa mea.. e prea mult vai ce fac cu atata net. Fata de 100 gb..
Eu vreau foar sa stiu daca o sa mai apara alte bonusuri mari de genul ce sa fac cu 100 mb:)) descarc o poza

Sincer raspunsul la aceasta întrebare nu cred ca o are nimeni, probabil ca vor mai fi astfel de bonusuri dar nu te baza pe asta, poate fii o perioada destul de lunga in care sa nu fie nimic de genul.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

@AndreiNix, anul trecut au tot fost prelungite promoțiile, sau, au apărut altele noi....
Nu cred sa fie promoția asta o excepție, insa, numai un reprezentant Orange iti poate răspunde exact..
Mai sunt câteva zile și vom afla toti..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salutare! Eu cred că vor fi promoții în continuare, pentru că altfel clienții prepay vor migra către alții care oferă mai mult, dacă nu vor avea în continuare bonusuri consistente, mai ales că acești clienți nu sunt condiționați de vreun contract.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Jay pai de asta am intrebat aici, cu speranta ca o sa imi raspunda un reprezentant. Cum adica mai sunt cateva zile si vom afla? Multumesc oricum

Urmeaza perioada de "crima si pedeapsa" pentru orice barbat: Valentine Day, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie.

Cel mai probabil reteaua numarul 1 va derula, iarasi, campanii de tipul "Felicitati! Ai primit bonus un 1GB de internet national valabil 7 zile." , asa cum este in actuala campanie pentru prepay.

@AndreiNix, mai sunt câteva zile, in sensul ca, pe 31, expira promotia si ne va răspunde un reprezentant zilele acestea, daca se prelungește si pana la ce data..
@FărăUnId, in cele aproximativ 20 de minute, cumulate, cat m-am jucat eu, a apărut de multe ori si net nelimitat pentru o luna.. daca la campania aia te referi.. ☺
Apropo de 14 februarie, in anii trecuți, a fost campania cu trimiterea ritmului inimii pentru a câștiga net..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@AndreiNix urmează MyHeartBeats https://bit.ly/MyHeartBeatsOrange, anul trecut s-a derulat în perioada 4 februarie - 16 martie 2020.

În funcțiile de bătăile inimii bonusul putea ajunge la 200 GB trafic de internet prin intermediul secțiunii My Heartbeats din aplicația My Orange.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

@AndreiNix, daca se va continua cu promotia de februarie din anii trecuți, Heartbeat, aceasta va apărea în My Orange.. Intri pe promoție, iti masori pulsul si trimiți gb de net unui număr de telefon in functie de puls.. de exemplu daca ai puls 80 trimiți 8 gb.. Nu mai țin minte toate condițiile..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!