Întrebare fară răspuns

Iphone 12 pro max...

Am facut o precomanda in magazinul orange pt un iphone 12 pro max acum o saptamana, iar dupa 4 zile am primit mesaj cum ca precomanda mea a fost procesata. Stie cineva in cat timp ajunge telefonul in magazin?

Alina_41
Alina_41

Alina_41

User level
Nivel
0
16 / 100
puncte
Custom field 2
Alina_41

Răspunsuri

Buna!
Sunt mai multe topicuri despre acest subiect în comunitate, din cauza faptului ca vin foarte puține modele fata de cate s-au comandat.. Depinde si de modelul comandat, unii au avut noroc sa-si primească telefonul mai repede, altii inca așteaptă, deci, nu are cine sa știe in cat timp va ajunge telefonul pe care l-ai comandat..
Ai in link unul dintre topicuri, desi, cand ai deschis acest topic, probabil au apărut și celelalte cu titlu asemănător..

https://comunitate.orange.ro/questions/2511448-ajunge-cumparatori-iphone-12-pro-max-achizitionate-precomanda

@Alina, momentan nu avem nici noi noutăți.
Când vom primi informatii noi le vom posta pe topicul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2511448-ajunge-cumparatori-iphone-12-pro-max-achizitionate-precomanda, unde există deja foarte multe discuții.
Pe cel deschis de tine îl vom închide pentru a nu avea întrebări dublate și pentru ca toate comentariile să fie într-un singur loc, mai facil de urmărit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!