anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Merita sa fac un abonament Yoxo?

ceacanaule
Junior entuziast
BUNA, AM O INTREBARE. Am un ab un numar de cartela prepay si nu stiu daca merita sa fac un ab la carela cu yoxo?
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Buna! N-am inteles exact ce vrei sa spui, "un ab un numar de cartela prepay".. este abonament sau prepay? Trebuie sa ai in vedere ca beneficiile de vechime sau adunate, se pierd, prin trecerea la yoxo, de exemplu puncte oty sau credit bonus.. Eu personal nu as alege, insa, sunt multe topicuri in comunitate despre yoxo, unde poti citi informatii si pareri, sa vezi daca este pentru tine sau nu.. Poti folosi spatiul de mai sus "cauta in comunitate", scrii 1-2 cuvinte sau doar yoxo si vezi ce topicuri apar.. Ai mai jos 2 dintre ele.. https://comunitate.orange.ro/questions/2273684-ce-este-yoxo https://comunitate.orange.ro/questions/2448673-yoxo-2-0-bune-bune

ceacanaule
Junior entuziast
multumesc frumos pentru raspuns

Razvan
#StarMember
Dacă merită sau nu, asta nu pot aprecia, însă majoritatea celor care au trecut de la cartela prepay la Orange Yoxo sunt mulțumiți și foarte mulțumiți, deoarece au resurse de minute și sms naționale nelimitate față de 1000 de minute/sms naționale incluse. În plus, dacă într-o lună utilizatorul nu consumă toată cantitatea de internet disponibilă, el va primi o parte din bani înapoi. Prețul la Yoxo este mai mic, în medie cu 10 lei față de EO prepay de minim 5 Euro + TVA, care îți dă acces la serviciile Volte/Vo-wifi și date mobile.

FaraUnID
Campion certificat
@ceacanaule Trebuie evidentiat faptul ca la Yoxo perioada de gratie este de doar 48 de ore si faptul ca facilitatile care la prepay sau abonamentul clasic sunt gratuite, in cazul Yoxo fie nu exista, fie sunt contra cost. 1. Spre exemplu ceea ce la prepay primesti in schimbul optiunii de 12 euro, in speta Roaming Worldwide, la Yoxo te costa 125 lei + pretul abonamentului de baza. Adica undeva pe la 140 - 150 lei. 2. Sunt destul de multe cazuri semnalate in care utilizatorii Yoxo s-au trezit cu serviciul suspendat, pe motiv de neplata, datorita problemelor pe care le reteaua numarul 1 in privinta platilor online. Este cam de porc sa stii ca desi ai bani in cont, abonamentul tau a fost suspendat pentru neplata. 3. La acestea se adauga minusurile deja evidentiate: pierderea tuturor beneficiilor existe pe cont.