Întrebare fară răspuns

Livrare intarziata IPhone 12 pro max cu comanda din magazin

Am făcut o comanda din magazinul Orange pentru un IPhone 12 pro max . Comanda a fost făcută in 28.12 și încă nu am primit nici măcar mesajul cu “comanda in curs de procesare “ . Oare este o problema acum la orange de nu mai trimit telefoane ? Sau care este problema sa stau 19 zile și sa aștept măcar mesajul de procesare ??

Ana_23
Ana_23

Ana_23

User level
Nivel
1
108 / 750
puncte
Custom field 2
Ana_23

Răspunsuri

Pai la precomandă era problema . Nu ma gândeam ca și după doua luni o sa fie aceeași problema . Asta este acuma , o sa aștept in continuare ...

Ana_23
Ana_23

Ana_23

User level
Nivel
1
108 / 750
puncte
Custom field 2
Ana_23

@Ana, momentan nu avem nici noi noutăți.
Când vom primi informatii noi le vom posta pe topicul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2511448-ajunge-cumparatori-iphone-12-pro-max-achizitionate-precomanda, unde există deja foarte multe discuții.
Pe cel deschis de tine îl vom închide pentru a nu avea întrebări dublate și pentru ca toate comentariile să fie într-un singur loc, mai facil de urmărit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!