Întrebare fară răspuns

Samsung Galaxy A21S este bun telefonul ?

Samsung A21S este bun telefonul ?

Chisvasile
Chisvasile

Chisvasile

User level
Nivel
0
61 / 100
puncte
Custom field 2
Chisvasile
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun in ce fel? Ce te interesează? Fiind Samsung este un telefon ok si are si serviciile Google ceea ce unele modele Huawei nu au, dar trebuie sa ne dai mai multe detalii despre ce te intereseaza, poate memoria sau camera foto ori altceva?!

Salutare!
Este un telefon mediocru, nu unul de top, dar care își face treaba. Nu te aștepta să fie la nivelul celor din gama S sau Note, dar e în regulă.
Specificații complete ai aici:

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a21s-10239.php
Succes!

Vorba lui @Vio,un telefon mediocru. Capacitate mica,fara Amoled,touch-ul raspunde greu,culori dezastruoase...pe scurt,un gunoi de telefon.

@Ascary pentru persoanele care nu au avut S-uri sau Note-uri, poate fi un telefon chiar bun. Nu toata lumea se pricepe asa in detaliu. Am o verisoara care detine acest model, este la scoala generala si acum il foloseste pentru orele online, la prima vedere este un telefon ok. Acum depinde si ce cauta la acest telefon, clar ca la pretul asta nu poti cere calitatea unuia de top nu?

Firefly,macar un A 51 daca tot e sa-si ia un telefon. Opinia mea a fost una sincera.De ce sa regrete mai tarziu pentru un sfat prost?

Cel mai bun telefon este cel pe care ți-l permiți...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!