Întrebare fară răspuns

De astazi au intrat Pro Cinema si Pro Gold in varianta Hd .....

Au intrat pe toate retelele :cablu,fibra si dth.....

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 4 din 4

Eu am pus întrebări exact pe tema: pro cinema cică HD. MINCIUNĂ. Dar o minciună evidenta trebuie asumată, nu trebuie prigonită. Cine vă credeți voi, Orange, legea există și pentru voi!

Dan_60
Dan_60

Dan_60

User level
Nivel
1
214 / 750
puncte
Custom field 2
Dan_60

Paramount a rămas în continuare "inghetat", pe satelit. Speram sa fie înlocuit cu ceva de calitate totuși, nu sa dispară pur și simplu.

Parerea mea ca cea mai inteleapta decizie era sa introduca Love Nature si pe satelit in locul canalelor scoase de documentare si in locul Paramount sa introduca Tnt dupa mine era cea mai logica decizie si nimeni cred ca nu mai avea obiectii..Repet e doar o parere a mea...

Eu cred că vor introduce Love Nature HD și pe satelit, dar la ei durează mult până fac ceva. Sper ca până la urmă să introducă și canalele National Geographic, pentru că așa ar fi corect.

Eu cred ca modificari in grila nu vom mai avea prea curand ,pacat ca puteau mai imbunatati ceva ......
Am observat ca au modificat greseliile pe pagina oficiala acum au scris 51 canale hd in family si Amc lau scos de la hd asa a cred ca vor ingheta asa...Ma refer la dth....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!