Întrebare fară răspuns

Retur produs cumpărat din magazin !

Buna seara. Astăzi am achiziționat din magazinul fizic orange un telefon la prelungire de abonament, am achitat și un avans ... printre altele domnul care s-a ocupat de acte și tot mi-a oferit niște casti nespecificand ca costa suma de aproximativ 1000 lei !!!!! Repet. M-a învârtit in subiect cum ca un abonament scade, se fac rate, mi-a zis detalii cum ca telefonul nu are anumite accesorii dar nicidecum 1000 lei niște casti care a zis ca le
primesc la reducere dacă modific și abonamentele etc .
Cum as putea returna căștile, sunt intacte, fără scandal și cu protecția consumatorului. Eu știu ca fiecare își face treaba și are un obiectiv de atins dar totuși nu e vorba de o suma mică.
Mulțumesc ! O seara buna .

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

În 24 de ore de la data achiziției poți returna un produs sigilat cumpărat dintr-un magazin fizic. Cu alte cuvinte, mâine dimineață, dacă este magazinul deschis sau luni dimineață mergi să le returnezi și să ți le scadă din valoarea ratelor de achitat.

@Pascuadrians, ai reușit să returnezi căștile?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!