Întrebare fară răspuns

Retur produs cumpărat din magazin !

Buna seara. Astăzi am achiziționat din magazinul fizic orange un telefon la prelungire de abonament, am achitat și un avans ... printre altele domnul care s-a ocupat de acte și tot mi-a oferit niște casti nespecificand ca costa suma de aproximativ 1000 lei !!!!! Repet. M-a învârtit in subiect cum ca un abonament scade, se fac rate, mi-a zis detalii cum ca telefonul nu are anumite accesorii dar nicidecum 1000 lei niște casti care a zis ca le
primesc la reducere dacă modific și abonamentele etc .
Cum as putea returna căștile, sunt intacte, fără scandal și cu protecția consumatorului. Eu știu ca fiecare își face treaba și are un obiectiv de atins dar totuși nu e vorba de o suma mică.
Mulțumesc ! O seara buna .

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

În 24 de ore de la data achiziției poți returna un produs sigilat cumpărat dintr-un magazin fizic. Cu alte cuvinte, mâine dimineață, dacă este magazinul deschis sau luni dimineață mergi să le returnezi și să ți le scadă din valoarea ratelor de achitat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!