Întrebare fară răspuns

Recuperare număr cartelă PrePay pierdută

Buna, mi-am pierdut cartela de aproximativ 6 luni, eu sunt plecată in străinătate și nu o găsesc deloc, după 15 Ianuarie ma întorc in țara, îmi pot recupera măcar numărul de telefon? E destul de vechi și nu as dori sa îl schimb.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde cand a avut loc ultima activitate pe acel numar si cand a inceput perioda de gratie pentru acel numar de telefon.

6 luni reprezinta o perioada destul de mare de inactivitate pentru SIM. Mai ales ca, din cate spui tu, acea cartela a fost "afara" adica in roaming. Cam slabe sansele sa mai poti recupera ceva.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Sa înțeleg că de 6 luni ți-ai pierdut-o, înseamnă că de cam aproximativ 7 luni ai făcut ultima reîncărcare. Poate daca te adresezi serviciului clienți sau într-un Orange Shop (neamarat Shop, nu magazine partenere) o sa îți dea detalii despre numărul tău, dar nici eu nu mi-aș pune mari speranțe în asta, din cauza timpului mare care a trecut fără să fie folosită!
Edit: Cartela prepay beneficiază de maxim 360 de zile de perioada de grație, deci s-ar putea sa ai o șansă mica ca numărul sa îți aparțină. Poți declara o cartela pierduta, și în shop vei primi alta cu numărul tău.
https://www.orange.ro/help/ce-nseamn-perioad-de-activitat...

Buna!
Eu nu am folosit decat 2 cartele prepay, din cele multe primite cadou la prelungirea abonamentelor.. Folosit e mult spus, în ideea ca doar le-am activat nu le-am și încărcat..
Pe a doua am activat-o in februarie anul trecut si, singura reîncărcare a fost un test de 1 €, prin vara.. Insa, este funcțională si se pot primi apeluri pe ea, dupa aproape un an..
Ce vreau sa spun este ca, nu vad o problema în faptul ca n-ai mai folosit-o de 6 luni, deoarece, atat timp cat este in perioada de grație, nu ar trebui nici sa ajungă în carantina nici la altcineva.. daca ai încărcat lunar, pana acum 6 luni, cu siguranță este in perioada de grație.. totuși, 360 de zile înseamnă 1 an..
In concluzie, daca mergi intr-un magazin Orange, cu actul de identitate și, POTI DOVEDI ca-ti aparține acel numar, poate ai cartela din care ai decupat sim-ul, sau, poate știi daca/ce credit aveai, sau stii sa spui ce numere ai format, ar trebui sa-l poti recupera...
Foarte important: trebuie sa mergi la Orange, nu la parteneri si, la prepay, costa 1.92 €, fiind vorba de un sim pierdut... informații in poza atașată.

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Mda.... din pacate "tratația" rețelei numărul 1 e destul de consecventă: pentru abonați SIM-ul este un accesoriu, însă pentru clienți prepay SIM-ul este "cartea de vizită". Asta pe lângă CI. Avantaje și dezavantaje, fiecare cu un cost.
Totuși dacă numarul mai e valabil, sigur îl poti recupera cu un abonament pe acel numar.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!