anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recuperare număr cartelă PrePay pierdută

OanaMariia
Începător
Buna, mi-am pierdut cartela de aproximativ 6 luni, eu sunt plecată in străinătate și nu o găsesc deloc, după 15 Ianuarie ma întorc in țara, îmi pot recupera măcar numărul de telefon? E destul de vechi și nu as dori sa îl schimb.
4 Răspunsuri 4

FaraUnID
Campion certificat
Depinde cand a avut loc ultima activitate pe acel numar si cand a inceput perioda de gratie pentru acel numar de telefon. 6 luni reprezinta o perioada destul de mare de inactivitate pentru SIM. Mai ales ca, din cate spui tu, acea cartela a fost "afara" adica in roaming. Cam slabe sansele sa mai poti recupera ceva.

teacher_
#StarMember
Salut! Sa înțeleg că de 6 luni ți-ai pierdut-o, înseamnă că de cam aproximativ 7 luni ai făcut ultima reîncărcare. Poate daca te adresezi serviciului clienți sau într-un Orange Shop (neamarat Shop, nu magazine partenere) o sa îți dea detalii despre numărul tău, dar nici eu nu mi-aș pune mari speranțe în asta, din cauza timpului mare care a trecut fără să fie folosită! Edit: Cartela prepay beneficiază de maxim 360 de zile de perioada de grație, deci s-ar putea sa ai o șansă mica ca numărul sa îți aparțină. Poți declara o cartela pierduta, și în shop vei primi alta cu numărul tău. https://www.orange.ro/help/ce-nseamn-perioad-de-activitate-i-perioad-de-graie-47

Jay
Campion certificat
Buna! Eu nu am folosit decat 2 cartele prepay, din cele multe primite cadou la prelungirea abonamentelor.. Folosit e mult spus, în ideea ca doar le-am activat nu le-am și încărcat.. Pe a doua am activat-o in februarie anul trecut si, singura reîncărcare a fost un test de 1 €, prin vara.. Insa, este funcțională si se pot primi apeluri pe ea, dupa aproape un an.. Ce vreau sa spun este ca, nu vad o problema în faptul ca n-ai mai folosit-o de 6 luni, deoarece, atat timp cat este in perioada de grație, nu ar trebui nici sa ajungă în carantina nici la altcineva.. daca ai încărcat lunar, pana acum 6 luni, cu siguranță este in perioada de grație.. totuși, 360 de zile înseamnă 1 an.. In concluzie, daca mergi intr-un magazin Orange, cu actul de identitate și, POTI DOVEDI ca-ti aparține acel numar, poate ai cartela din care ai decupat sim-ul, sau, poate știi daca/ce credit aveai, sau stii sa spui ce numere ai format, ar trebui sa-l poti recupera... Foarte important: trebuie sa mergi la Orange, nu la parteneri si, la prepay, costa 1.92 €, fiind vorba de un sim pierdut... informații in poza atașată.

FLo1
#StarMember
Mda.... din pacate "tratația" rețelei numărul 1 e destul de consecventă: pentru abonați SIM-ul este un accesoriu, însă pentru clienți prepay SIM-ul este "cartea de vizită". Asta pe lângă CI. Avantaje și dezavantaje, fiecare cu un cost. Totuși dacă numarul mai e valabil, sigur îl poti recupera cu un abonament pe acel numar.