Întrebare cu răspuns(uri)

relocare servicii orange love

Salutare ! Sunt client vechi orange, am incheiat un abonament orange love internet si televiziune prin fibra, 24 de luni. Intrucat sunt nevoit sa ma mut in alt oras, trebuie sa iau si serviciile in noul oras, unde este acoperire orange, exista o taxa de relocare a serviciilor ? Am auzit ca ar fi undeva in jur de 60 de euro aceasta taxa, credeam ca este mai mica.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Pentru mutarea serviciilor prin fibra la alta adresa, intr-adevar, exista o taxa de 60 de euro, asa cum ti-au confirmat si colegii nostri.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Eu nu știu dacă vei fi taxat. Mai este un topic aici https://comunitate.orange.ro/questions/1993469-schimba-adresa-utilizare-abonamentele-internet-fix-4g
Este vorba doar de internet, dar sunt sigur că și la Orange Love este asemănător. Ia legătura cu serviciul clienți și ei te vor lămuri.
Ce știai tu legat de 60 de Euro este următorul text
"Pentru instalarea serviciului Orange Home Net se percepe o taxa de instalare de 60 de euro (TVA inclus). In cazul abonamentelor semnate pe 24 de luni, taxa de instalare este 0."
Asta scrie în broșura generala a tarifelor și serviciilor Orange. In cazul tau, fiind vorba de 24 de luni, in principiu ar trebui să fie gratis aceasta modificare a adresei.
Suna la numărul 300 sau trimite un mail la adresa serviciul.clienti@orange.ro
Succes!

Salut!
Taxa despre care vorbești este o taxa de instalare, daca nu este vorba de un abonament pe 24 de luni.. Tu ai un abonament pe 24 de luni, dar, ai beneficiat de taxa 0 deja. Fiind vorba de un alt serviciu de instalare, care nu mai vine cu abonament, ci cu abonamentul vechi pentru care s-a făcut instalarea gratuit, este posibil sa ai dreptate.. insa, numai Orange te poate lamuri.. Probabil trebuie sa facă și o verificare a adresei unde ar trebui reinstalat serviciul..
"Pentru instalarea serviciului de internet fix prin fibră se percepe o taxă de instalare de 60 de euro (TVA inclus). În cazul abonamentelor semnate pe 24 de luni, taxa de instalare este 0.

La adresa ta se instalează un router, în funcție de tehnologia disponibilă. Pentru acesta se percepe o chirie lunară de 4 euro (TVA inclus) în cazul contractelor pe 12 luni, respectiv 0 euro în cazul contractelor pe 24 de luni."

https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho...

Salut! Pentru mutarea serviciilor prin fibra la alta adresa, intr-adevar, exista o taxa de 60 de euro, asa cum ti-au confirmat si colegii nostri.

@Orange Assistant, de ce exista o taxa asa de mare pentru mutarea serviciilor fixe?
Telekom si DIGI nu percep taxa pentru mutarea serviciilor.
La Vodafone taxa este de 15 lei plus costul pentru consumabile (cablu, mufe, etc).
De altfel in brosura de tarife Orange nu se mentioneaza un cost pentru mutarea serviciilor fixe.
‏‏‎ ‎
@mihnea_2, ia legatura cu ANCOM, taxa de 60 de euro nu poate fi justificata din punctul meu de vedere.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!