Întrebare fară răspuns

Alegere telefon mid-range

Salut
Sunt in oferta Orange mai multe telefoane interesante, mid-range: Samsung Galaxy A71, Motorola Moto G 5G Plus, Huawei P40 Lite 5G si Xiaomi Mi 10T Lite 5G, au cam acelasi pret, imi este din ce in ce mai greu de ales, vreun sfat sau ce ati alege??

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Huawei P40 Lite 5G sau Xiaomi Mi 10T Lite 5G sunt singurele care merita luate in calcul, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui.

Ambele au design, constructie, materiale si finisaje de entry-premium. In linii ambele mari sunt cam pe-acolo dpv al specificatiilor hardware cu un usor avantaj pentru Xiaomi pe partea de display si prin prisma faptului ca este echipat cu pachetul Google.

Detin un Huawei P40 Lite 5G (poate voi scrie si un review despre el) si, in testele sintetice, reuseste sa scoata cam acelasi scor cu Huawei P30 care Huawei P30 este considerat un telefon din zona premium, iar Huawei P40 Lite 5G este simtitor mai ieftin.

Mai exact, in teste AnTuTu Huawei P40 Lite 5G scoate 373000 puncte (asa cum vine din fabrica fara alte aplicatii instalate pe el), iar un Huawei P30, in acelasi AnTuTu scoate 371000 puncte. Orice alt comentariu este inutil.

Evident ca elefantul din incaparea este dat de lipsa pachetului Google pe Huawei P40 Lite 5G.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!