Întrebare fară răspuns

Așteptarea YOXO-niană

Bună ziua,
Încă de la lansarea YOXO se așteaptă introducerea eSIM-ului. Nu ar mai trebui să fie livrat un SIM pentru telefoanele care au eSIM. Nici clientul nu mai așteaptă SIM-ul, nici Orange n-ar mai da banii pe livrare. (win-win)
Acum se așteaptă lansarea marelui 5G pe abonamentele YOXO, asta în timp ce alții se FLEXează cu net 5G nelimitat.
M-am mai uitat pe forum, iar aceste două rugi sunt de mai bine de 9 luni, întâlnind în deznodământ concuzia de „foarte curând”. 9 luni = „foarte curând” gen :)

Se mai cunoaște ceva despre integrarea eSIM și 5G la YOXO, sau tot la foarte curând a rămas?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Probabil că dacă vor integra 5G și esim vor avea de câștigat mai mulți clienți. Eu nu am auzit nimic despre asta acum, poate doar unul din moderatori sa ne pună la curent.

Salut,

Iti multumim foarte mult pentru feedback. Platforma Yoxo se afla in evolutie, dar inca nu avem un termen estimativ pentru implementarea celor doua servicii.
Te asiguram ca ne dorim sa aducem caracteristici noi care sa le faciliteze clientilor utilizarea.
Vom anunta si aici in Comunitate cand aceste servicii vor deveni disponibile si pentru Yoxo.

Unul din raspunsurile clasice marca inregistrata reteaua numarul 1:

"Platforma se afla in evolutie ...Te asiguram ca ne dorim sa aducem caracteristici noi care sa le faciliteze clientilor utilizarea."

Ipotetic vorbind: Daca in momentul de fata existau acele facilitati si veneu un posesor de telefon Cubot, Doogee, Elephone, Koolnee, Kruger Matz, etc si care semnala faptul ca nu poate activa Yoxo pe un asemena telefon, @Orange Assistant ar fi oferit un alt raspuns demn de reteaua numarul 1:

"Daca produsul nu a fost achizitionat de la noi, nu putem garanta functionalitatea lui"

Un fel de iarna nu-i ca vara, dar la un alt nivel!

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, dacă sunteți deja abonați yoxo, puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!