Întrebare fară răspuns

Din ianuarie se scumpeste cu 1 euro (tva inclus) abonamentul la Orange DTH

Se scumpeste orange dth...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Tocmai mi-am descarcat factura si imi apare in partea de sus instiintarea prin care ma anunta ca s-a scumpit serviciul TV cu un euro si ca pot rezilia contractul daca nu imi convine. Deci probabil asta o sa fac.

Platesc 29,83 pentru 3 televizoare cu World HD,credeti ca as gasi mai ieftin un DTH in alta parte daca as rezilia? Eu nu cred.
(de cablu nu se pune problema in zona fiindca este o insula in Delta Dunarii)

Nici eu nu am de unde să iau net fix 4g nelimitat și tv Family HD cu 3 televizoare la 8 euro/lună. Aștept totuși o îmbunătățire a grilei de documentare, care are ceva minusuri în ultima vreme.

La 29 de lei pentru un cablu cu majoritatea documentarelor (National Geo (si HD), DIGI World, DIGI Animal World, History (si HD), Nature Viasat (si HD), Travel (si HD), WILD (si HD), Explore Viasat, History Viasat (si HD)(altul decat History-ul obisnuit), Travel mix, Discovery RO si alte gramezi de canale pentru care nu am oricum timp).
....iar ca @Ascary, intreb si eu: Credeti ca gasesc ceva mai bun in altă parte? Ca sa nu spun de ceea ce nu am gasit la nici un ”cablist” inca doar pe DTH dar nu-mi surade ideea: canale transmise de francezi sau italieni, altele decat un TV5 sau Rai 1 care sunt in categoria de baza.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!