Întrebare fară răspuns

oferte bune pentru clienti fideli

oferte mai bune pentru clienti fideli , ca sa nu fie nevoiți sa părăsească rețeaua si sa treaca la alt operator

ramonsy
ramonsy

ramonsy

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
ramonsy
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
In comunitate nu se fac oferte de preț.
Sunt multe topicuri de acest gen în comunitate..
Pentru oferte contactezi serviciul clienți și soliciți sa vorbesti cu un consultant pentru o oferta de fidelizare.. probabil ca va reveni un consultant cu apel intr-un termen standard pe care ti-l va spune cine va prelua apelul de la tine..

@ramonsy: nu mai exista "oferte bune" pentru clienti fideli. Fidelitatea nici macar nu mai exista.... ti-o spune un client cu 2 decenii la activ care a ales variante alternative de comunicare in schimbul intolerantei retelei numarul 1. Gasesti multe topicuri pe aceasta tema aici in comunitate. Dai o cautare dupa "retentie" si "fidelizare" si dezamagirea ca vei obtine nimic din partea Orange va fi... enorma.

Salut! După cum spuneau și colegii mei, noi nu putem să îți facem o oferta efectivă. Dar putem sa te sfătuim să iei legătura cu serviciul clienți, sa ai răbdare și să știi să negociezi. Spre exemplu, am încheiat un abonament de net 15 (adică 15 euro lunar) pe un an, pentru care am primit o reducere de 15 % și un modem portabil de la Huawei gratis. Nu e cine știe ce, dar dacă mi s-a oferit gratis, am zis că merge. Așadar, plătesc doar 12,75 euro cu TVA inclus. Te sfătuiesc și pe tine sa te înarmezi cu răbdare și bun simț, intri în legătură cu serviciul clienți, fie prin apel la numărul 300, fie cu ajutorul chat-ului Djingo și sunt sigur că o să primești o oferta potrivită.

Acesta ar fi idealul, dar din păcate, nu prea se vrea și nici nu știu dacă se poate să fie toți clienții mulțumiți 100%. Consider că reprezentanții Orange ar putea fi totuși mai receptivi la nevoile clienților și ar avea numai de câștigat toată lumea.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@ramonsy In vocabularul retelei numaru' 1, de cativa ani buni, nu mai exsita notiunea e clienti fidel si nici notiunea de reduceri substantiale pentru achizitie de terminal la repozitionare de abonament. Notiunea de client fidel a fost inclocuita cu expresia vaca de muls.

Oferte Bune se regasesc la portarea abonamentului in alta retea.

mda !! urmatoarea miscare aceasta va fi ! o portare intr-o rețea cu oferte mai bune !

ramonsy
ramonsy

ramonsy

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
ramonsy

Dacă găsești o astfel de ofertă să mă anunți și pe mine. Din experiența mea de până acum clienții noi sunt mai bine tratați decât cei aflați în rețeaua Orange de zeci de ani. Doar calitatea serviciilor mă mai ține la Orange că altfel mă portam dintr-o rețea în alta după oferte bune.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!