Întrebare fară răspuns

Au iesit din grila Discovery Showcase, Science si DTX HD .....

Astazi 31 decembrie 2020...

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
798 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Eu cred că nu mai sunt disponibile pe teritoriul României, au dispărut inclusiv de pe site-ul Discovery.
https://discovery.ro/
La Science/DtX, scrie că nu mai este disponibil în regiunea dvs, iar la animal planet nu se mai încarcă, dă eroare 404.

Animal Planet la mine este încă disponibil , chiar aseară m-am uitat puțin. Restul sunt "înghețate" .
Poate un reprezentant Orange sa ne lumineze asupra acestor canale și cu ce vor fi înlocuite, poate chiar asupra unor planuri de viitor mai extinse.

Discovery,ID,Animal Planet,Travel,TLC raman ca si Eurosport 1si 2 ....Ideea e ca nu exista comunicare si unde nu exista comunicare nu exista intelegere ....Se stia doar de Discovery Showcase ca se inchide si Paramount restul nu sa comunicat....Sper ca in viitor sa existe mai multa comunicare cu clientii sa vedem si noi caci contam ...Vorbim si de profesionalism ....

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
798 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3

Și eu le am pe celelalte, iar Paramount Channel iese din 12, lucruri despre care se știa. Despre DTX și Science nu știam că vor fi scoase, iar în locul lor ar fi bine să intre alte canale documentare. Da, comnicarea sau mai bine zis lipsa acesteia, e o mare problemă.

Salut! Ne pare rau pentru aceasta situatie. Intr-adevar, din data de 1 ianuarie 2021 au fost aduse modificari in grila de canale Orange TV prin satelit:

  • Din pachetul World HD au fost eliminate canalele: Animal Planet HD, Discovery Showcase HD si Discovery Science HD;
  • Din pachetele Universe HD si Family HD au fost eliminate canalele: Discovery Showcase HD, Discovery Science HD si Discovery Turbo Extra HD;
  • canalul Eurosport 1 HD (feed-ul paneuropean) a fost inlocuit cu Eurosport 1 HD (feed-ul de Romania), unde pot fi urmarite meciurile din Premier League, Australian Open, Circuitul ATP si Jocurile Olimpice de la Tokyo.
  • Lista posturilor este actualizata si pe pagina noastra, aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/
    In acest moment nu avem informatii suplimentare legate de alte modificari.

Amc hd,Bbc earth hd,Discovery hd sau Film cafe hd cateva propuneri...

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
798 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3

Canalele National Geografic HD și Love Nature HD, HGTV pe când? Love Nature înțeleg că l-ați introdus deja prin fibra Orange. Mi se pare ceva de bun simț să-l introduceți și prin satelit! De Discovery HD, BBC Earth HD, etc, nici nu mai zic!

Salut tuturor.

 

Știm că nu a fost o veste bună scoaterea canalelor respective, menționate mai sus și de Orange Assistant. Vă înțelegem nemulțumirea cu privire la această situație.

 

I-am întrebat pe colegii noștri și aceștia ne-au menționat că pe parcursul derulării contractului de servicii TV, grila de programe se poate modifica în funcție de evoluția drepturilor de retransmisie agreate între operatori și radiodifuzori. În calitate de operator telecom, Orange se angajează și are răspunderea să asigure numărul minim de canale prevăzut în oferta comercială și în contract.

 

Orice modificări ale conținutului grilei sunt comunicate pe site www.orange.ro (mai exact pe https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/pdf/Orange-Home-TV-prin-satelit-31-12-2020.pdf sau dupa caz pe https://www.orange.ro/love/local/client-orange).

 

Pentru moment nu avem informații suplimentare cu privire la viitoare modificări. Vă anunțăm dacă primim noutăți.

Orange România ar trebui sa ia nota de părerile noastre de aici și sa încerce sa îmbunătățească rapid conținutul TV. Intr-un an și ceva am pierdut 6 canale foarte bune , pe care personal le urmăream cu interes , am înțeles ca și pe partea de sport conținutul nu este satisfăcător ( nu sunt un impatimit al genului ) .
Personal, am început sa caut alternative la TV de la Orange, deși la început am fost foarte mulțumit de conținut. E adevărat, nici concurenta nu e mai breaza, dar din fericire intra pe piața din România și alți competitori , pe lângă Netflix : Amazon Prime, Disney + și alții.

Pacat! au renuntat si eu la tot ce era bun din pachetul Discovery, cum a facut-o si Digi. Si tocmai ma informam cum sa contractez serviciile Orange satelit. Pacat de asa canale! Au lasat Discovery Channel, care este inclus in pacchetul de baza, tocmai ca este de duzina! Puteau sa lase celelalte canale din pachet, cu plata separata, ca pachet separat, dar saracii de la Orange nu si l-au putut permite :(

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!