Întrebare fară răspuns

Au iesit din grila Discovery Showcase, Science si DTX HD .....

Astazi 31 decembrie 2020...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Mda,pacat...si se pare ca iesit de peste tot,inclusiv pe cablu cu retea proprie:

https://www.media-max.ro/discovery-science-showcase-si-dt...

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Mare păcat! Eu urmăream zilnic DTX și Science, deci sunt total dezamăgit. Sper să vină cu ceva ok în loc, nu doar cu umpluturi, că pe alea văd că nu le scot, măcar pentru îmbunătățirea calității! E bine că acum au lăsat în grilă doar canale documentare mediocre, de parcă au luat-o după Telekom! Nu înțeleg ce strategie e asta, dar nu e bună deloc! Cred că trebuie doar sport, manele și circ ( RTV și Latrine) și aveți super grilă! National Geographic și alte canale bune documentare ( Love Nature HD, etc) pe când?

@Vio73 , inteligenta și curiozitatea trebuie combătute pe toate căile în ziua de azi . Posturi precum NatGeo și Discovery iti stimulează simțurile într-un mod care se pare ca deranjează. Cred ca o sa ajungem sa vanam emisiuni pe TVR2 , în curând.
Big thumb down !!!

Nu vreau să spun prea multe, dar sunt extrem de supărat de scoaterea acestor canale și chiar nu înțeleg de ce Orange se complace din ce în ce mai mult în mediocritate! Au început extraordinar în 2013 pe tv satelit, au spus că mizează pe o grilă foarte bună de canale documentare și, în loc să o îmbunatățească în mod constant, vin cu scoaterea unor canale foarte bune ( cele scoase recent, National Geographic, etc).Sincer, chiar nu mă așteptam să scoată DTX și Science, pentru că de Showcase se știa că iese de la toți!
Mi se părea de bun simț măcar să ni se spună că vor ajunge la nivel cu alții, care le-au scos deja!

Se cam stia despre acest aspect de ceva timp https://comunitate.orange.ro/questions/2534796-discovery-lanseaza-discovery-posturile-fine-living-network-discovery-showcase-inchid-finalul-anului si au existat comunicate oficiale din partea Discovery pe aceasta tema.

Despre Fine Living si Discovery Showcase se stia ca se vor inchide in zona EMEA. Cel mai probabil, in momentul in care va expira contractul si cu ceilalti provideri, se va urma aceeasi directie. Discovery de va axa mai mult pe propria platforma Discovery+ pentru a se rupe de provideri sau pentru a alcatui un pachet premium pay-per-view.

Lasati ca voi asta care ridicati in slavi televiziunea de la Orange ca fiind ceva inovator pe acest segment, aveti in continuare canale premuim precum Metropola TV, A7TV, Canal 33, Link TV, Kapital TV, NCN TV, Nasul TV

Si Paramount va stinge lumina in Romania https://comunitate.orange.ro/questions/2557789-paramount-channel-inchide-romania-inceputul-anului-2021

Lasă Vio ca noi mai avem si Digi. Cel putin pe 4K documentarele se vad oglinda. Cei care n-au alta alternativa sa se planga. Digi a dat mereu tonul pe segmentul televiziune. Treaba e ca unii n-au putut tine pasul,principala lor activitate fiind alta. Se cam stia ca TV Orange nu va fi o revolutie,doar o alternativa pentru cei care nu aveau alta solutie.Digi se extinde iar ruralul este atacat in forta si-i va inghite pe toti ceilalti operatori de televiziune si internet. Sa mai spun ca sunt si ieftini? Se stie...

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu ai nici la Digi aceste canale, din păcate. Doar National Geographic, pe care le am și pe fibra Orange via Telekom. Destul de neplăcută situația!

Au introdus Eurosport Ro au facut un bine dar nu inteleg in continuare de ce nu trece macar la rezolutie Hd canalele mai importante cu rating si sa scoata tvr,protv,antena internationale care nu isi au rostul am mai vorbit ..Plus cu scoaterea discovery science ca il urmaream mereu ....Va spun sincer ca noi in Romania suntem slabi rau pe tv la toate capitolele sa ne uitam la cei saraci Albania de exemplu au canale de sport super cu canal de stiri 24 de ore,sa nu mai vorbim canale cinema ,documentare ect la o rezolutie care noi nu o visam....Naspa...

@Geo_3 Pentru ca foarte multi consumatori de televiziune din Romania prefera CATV-ul analog, din ratiuni financiare, si urmaresc Realitatea, RTV, Antena 3, Alfa si Omega pe televizoare smart de 1000 euro.

Pe aceste considerente, calanele TV din afara incept sa-si restranga activitatea in Romania sau refuza sa investeasca in continut nou si calitativ, iar serviciile noi de VOD / PPV fie ne evita, fie ne ofera continut din Recycle Bin.

Dezamagit total. Cred ca usor o sa ma indrept catre iptv unde cu 40 lei ai acces la mii de canale printre care si documentare de calitate. Pentru mine a fost singurul diferentiator ramas fata de restul. Acum ca a disparut ma gandesc serios sa renunt, il tineam oricum aditional clasicului RDS

Anul trecut am ramas vreo doua saptamani fara IPTV si da,intradevar nu IPTV-ul piratat e o solutie...cel putin pana nu se gaseste o solutie legala.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Contractul cu Discovery probabil a fost renegociat, au introdus Eurosport Ro, dar au scos programele mai scumpe. Achiziția Telekom România Comunications a scos mulți bani din visteria Orange și gaura trebuie acoperita de undeva.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

De acord, dar cred că și-au făcut calculele că nu sunt prea mulți doritori ai programelor respective și nu trebuie să se complice. Păcat că nu au învățat nimic din ce au pățit acum 1 an când a scos Telekom programele Discovery din grilă, mergând pe același principiu, că nu sunt prea mulți doritori și au avut destul de multe rezilieri. Au scos programele cele mai bune și au nu au introdus nimic în locul lor ( alte programe documentare), iar asta nu dă deloc bine. Sau dacă vor introduce altceva, ar trebui să anunțe! Sincer, eu speram într-o îmbunătățire a grilei și nu într-o sărăcire a ei!

@Geo_3 & @Vyo2001 Problema este ca, in Romania, in mod oficial, singurul provider care detine o platforma de IPTV (da' un IPTV pe bune, nu frectii gen TV Box Go) si ofera acest serviciu la nivel national este Telekom.

Viitorul televiziunii si al entertainment este dat de platformele de video-on-demand si pay-per-view. Ca nu degeaba giganti precum Sky, Amazon, Netflix, HBO, Disney, Appe, Discovery investesc masiv in propriile platforme si in continut propriu.

Pe segmentul acesta, al continutului propriu de platforma, reteaua numarul 1 din Romania nu are nimic. Au preluat Telekom Fix, dar Telekom a vandut canalele proprii de sport catre CleverMedia Network.

Senariu Ipotetic - CleverMedia Network retrage toate canalele din grila operatorilor si le adauga intr-un pachet extra Pay-per-View iar in momentul in care platforma Discovery+ va fi operationala in Romania toate canelele din cadrul grupului intra in pachet extra pay-per-view. Cu ce ramaneti voi, abonatii Orange TV?

Fie reteaua numarul 1 este naiva, fie va crede pe voi, platitorii de abonament, naivi din moment ce incearca sa compenseze cu Metropola TV, A7TV, Canal 33, Link TV, Kapital TV, NCN TV, Nasul TV, Inedit TV, Orizont TV, 5 canale religioase si 7 canale de muzica.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!