Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Number Share pe iPad Pro 2020. Refuzat în 2 locații Orange în aceeași zi.

Bună ziua! Recent m-am portat de la Vodafone la Orange pe abonament iar unul dintre motive (poate părea ciudat) a fost avansul tehnologic prezentat de Orange. Am reușit să îmi activez eSIM pe telefon (iPhone 11 Pro) într-un Orange Store și am vrut să îmi activez Number Share pe tabletă, un iPad Pro 2020. Când le-am spus de tehnologia asta cum că poți avea până la 4 dispozitive cu același număr, mai aveau un pic și chemau poliția că vreau să îi fur la factură. Am renunțat și am mers să încerc într-un Orange Shop nu foarte departe de Orange Store-ul unde mi-am pus eSIM pe telefon. A încercat băiatul de la Shop însa și el s-a dat bătut. Măcar el auzise de Number Share și a încercat.
Acum ce fac? Eu tot vreau Number Share pe tabletă.
Cineva care a mai întâmpinat o asemenea problemă?
Eu mă gândeam că dacă încerc în alt oraș poate am mai mult noroc.
Mulțumesc și Sărbători cu bine!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Iustin, bine ai venit în Comunitate!
Într-adevăr, asocierea unei tablete sau a unui alt smartphone ca dispozitiv secundar se poate face doar în Orange Shop. Ne poți spune, te rog, în ce magazin ai fost, din ce localitate? Ce dificultăți a întâmpinat colegul nostru la activare?

Magazinele sunt din Fălticeni, județ Suceava. In orange Store ul de pe Revoluției nr 4 am reușit sa pun eSIM pe telefon și atât.
Iar la Revoluției nr.8, băiatul a încercat ceva pe calculatorul lui acolo însă fără succes.
Numele lor nu l-am reținut.

Serviciul poate fi activat și într-un Orange Store (magazin partener), dar recomandarea noastră este, dacă poți, să mergi într-un Orange Shop. Din păcate, în Fălticeni nu avem magazin propriu, dar există în Suceava și Botoșani. Putem încerca să luăm legătura cu colegii de acolo, dacă poți ajunge.

Nu avem un număr de telefon al shop-ului, dar dacă ne spui aici unde și când poți ajunge, îi anunțăm noi pe colegi și îți vom confirma în mesaj privat.

Așa ceva e imposibil. Am deja 2 ore de când stau aici și nu poate fata de la Orange Shop sa rezolve. Abia pe 2 Ianuarie expira cele 14 zile timp in care mă pot răzgândi legat de abonamentul Orange.
Chiar nu se poate? E al 3 lea magazin care nu e in stare sa îmi dea un amărât de number share.

@Iustin, îmi pare rău că nu s-a putut rezolva pe loc. Am vorbit cu colegii mei din magazin și mi-au spus că a apărut o eroare tehnică, independentă de ei. Dar situația a fost escaladată la departamentul tehnic și se va remedia.
Îți mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

S-a rezolvat! Într-un final ...
Dacă îmi permiteți un feedback :
1. Cel mai bun lucru pe care l-ați putea face este sa introduceți in aplicația My Orange opțiunea de Number Share pentru tableta, la fel cum aveți pentru Ceasuri.
2. Asigurați-va cumva ca cei din magazinele Orange sunt cât de cât instruiți sa facă și operațiuni mai “speciale”, nu doar plăti de facturi.
Mulțumesc și scuzați insistenta !

Salut comunitate!
Ma bucur sa va gasesc si sa vad ca unii au reusit activarea serviciului pe alt smartphone.

Am vazut si eu serviciul "number share" pe site.
Am incercat sa-l activez in Shop Iuliu Maniu, Bucuresti, acum vreo 2-3 luni, dar n-am reusit. :(
Sunat la 300 , ->trimis in shop.
Telefonul principal e Huawei P30 Pro iar cel secundar, pe care as dori activarea Number share, e Honor View 10.
Abonamentul este Smart 25.

Am vreo sansa?

alexa32
alexa32

alexa32

User level
Nivel
1
117 / 750
puncte
Custom field 2
alexa32

Salut Alexa. Da ai o șansa. Însă cred ca trebuie sa faci ca mine. Anume sa încerci in mai multe Orange Shopuri pana găsești pe cineva care se pricepe. Bafta!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!