Întrebare fară răspuns

Site-ul este optimizat?

Merge foarte greu ,se incarca destul de greu site-ul . Conform analizei google aveti un scorgde 10 din 100 pt telefon . Se face optimizarea prea curand , sau asa va merge site-ul ?

Azaris
Azaris

Azaris

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Azaris
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Azaris are dreptate. Site-ul Orange este foarte prost optimizat - sau mai bine spus optimizarea este ca si inexistenta - ca nah' asa-i in reteaua numarul 1.

Cred ca se refera la resultatele efectuate cu ajutorul instrumentelor Google Page Speed Insights https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?h...

Uite un alt raport, de data acesta utilizand intrumentele GTmetrix https://gtmetrix.com/reports/www.orange.ro/IfjqY0ws/ Cifrele vorbesc de la sine si orice alt comentariu este de prisos.

P.S. - Subsemnatul detine un site, prin intermediul caruia testez diverse aplicatii si unde partea de optimizare nu reprezinta o prioritate pentru mine. Site-ul este gazduit pe un host free de tip shared. Acolo unde Orange (cu toata armata lor de developeri, specialisti servere dedicate, data center, bugete, etc) are un grad F (13%) de optimizare, eu (de unul singur) reusesc sa scot un grad C (71%) pe partea de optimizare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!