anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dacă la mine pe stalp nu am cablu de internet, merge să bag fibră optică??

Valentin1234
Începător
Vreau să îmi bag si nu știu daca merge!!
5 Răspunsuri 5

Cătălin
Junior
Depinde cu ce furnizor dorești sa instalez fibra optica și pentru ce?? Cablu? Internet? De exemplu la Orange ai posibilitatea și cu antena satelit și modem de internet. Acum tu ști cea ce dorești. Sărbători Fericite tuturor!

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă știi că există fibră optică prin zonă, pune o întrebare operatorului respectiv și poate trage și spre tine fibră optică. Nu te costă nimic să întrebi. Succes!

RafaHelper
#StarMember
Salut @Valentin1234, ‏‏‎ ‎ Poti verifica daca exista acoperire pe fibra in zona ta de aici: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ De altfel poti intra in legatura cu Orange ce cere mai mute detalii de aici: https://www.orange.ro/contact/ ‏‏‎ ‎ Te rugam sa cauti in comunitate inainte de a posta o noua intrebare pentru a evita dublarea intrebarilor. Poti gasi mai multe detalii si aici pentru intrebarea ta: https://comunitate.orange.ro/questions/2540839-beneficia-internet-tv-fibra https://comunitate.orange.ro/questions/browse?utf8=%E2%9C%93&search=fibra&with_category=4529

FaraUnID
Campion certificat
Din moment ce pe stalp NU exista cablu de internet, pe unde ai vrea sa vina acea fibra? Desigur, ar mai fi varianta ca fibra optica (daca ea exista in locatia ta) sa fie pe traseu subteran, dar sansele sunt destul de mici.

Nicușor_2
Începător
Nu cred că va merge până când nu va fi trasa rețeaua la tine,după da...va merge