Întrebare fară răspuns

Orange- probleme cu reclame

Hmm...doar eu am observat reclama aia cu "Orange, numarul 1 in Romania"? Daca ma gândesc mai bine, numarul 1 de la coada mi-am luat un abonament de melc. Internet**

Motty
Motty

Motty

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Motty
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Motty, bun venit în Comunitate!
Ne dai, te rog, mai multe detalii despre problema pe care o întâmpini?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

@Motty depinde unde anume folosești serviciile Orange... eu sunt client Orange de aproape 20 de ani și pot spune cu mâna pe inimă că pentru mine sunt numărul 1 în privința serviciilor mobile.

Și spun aceasta în cunoștință de cauză pentru că am folosit și ceilalți operatori (cartele) iar diferențele în ceea ce privește acoperirea și calitatea rețelei este sesizabilă.

De aceea recomand tuturor să cumpere mai întâi o cartelă ca să vadă cum funcționează rețeaua respectivă în zona unde petrec cel mai mult timp și în funcție de cât de mulțumit este să treacă la abonament sau să testeze altă rețea.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

@Motty, te așteptăm în continuare cu mai multe detalii pentru a te putea ajuta.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Dar despre reclama aceasta (că tot se doreau linkuri) ce spuneți?
https://www.idevice.ro/2021/09/05/orange-stabilitate-479690/
Nu este singurul link al acestui site, platforma ocupându-se de altfel cu "știri pentru dumb and dumber". Nu doar despre Orange ci despre orice.
După cum se poate vedea, nu este un link vechi. 05.09.2021.... este prezentul, dar noutatea extraordinară prezentată ca actualitate este fumată la Orange chiar și de 10 ani. Dar cum Orange nu știe cu ce să ne mai magulească, pentru câțiva lei în plus ne prezintă chiar și "Amintiri din copilărie". Frumos, dar în stil rețelei #1.

Tăcerea e de aur, iar nervii sunt de taur. Trece valul, toți zâmbim, că doar știm să și iubim. Iar când nu este comentată, culpa este asumată. Nu-i problemă, nici dilemă, doar există precedent și-am făcut antrenament: voi fi pe viitor ATENT.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!