anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum sa îmbunătățesc semnalul router-ului meu???

Valentin1234
Începător
Nu îmi merge internetul decat noaptea, nu știu de ce..
4 Răspunsuri 4

FaraUnID
Campion certificat
Cum adica functioneaza doar noaptea? Ziua nu poti accesa internetul sau merge dar la viteze execrabile? E vorba de un router oferit de operator? Daca da, alea sunt praf la capitolul firmware si extrem de limitate in setari. Vezi aici https://comunitate.orange.ro/questions/2330026-putem-optimiza-viteza-internet-wifi cateva sfaturi despre optimizarea vitezei pe WiFi.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Valentin1234, ‏‏‎ ‎ Ne poti spune si ce model de router folosesti? Folosesti internet prin fibra sau internet fix 4G?

Vio73
#StarMember
Dacă este un ruter 4g, nu poți decât să îl mai muți prin casă, cât mai aproape de ferestre, dar și să suni la call center și să-i rogi să te ajute cumva. Depinde și de dispozitivul folosit, pentru că sunt unele foarte slabe! Dă-ne mai multe detalii despre tehnologia folosită ( 4g sau fibră) și tipul ruterului. Mulțumesc!

Neaplicabil
@Valentin1234 așa se întâmplă tot timpul sau doar de scurt timp? Dacă ai internet fix 4G cu internet necontorizat pe timpul nopții și ai depășit traficul inclus în abonament ziua merge ca melcul.