Întrebare fară răspuns

Reducere suplimentara la accesorii, cu ocazia Craciunului în magazinul online

Buna ziua tuturor! Am făcut o achiziție pe puncte Thank You din magazinul online, și am văzut că se acordă o reducere extra de 20% la accesorii. Voi ați cumpărat ceva de sărbători celor dragi, sau vouă înșivă cu ocazia Crăciunului? Sărbători fericite și multă sănătate vă doresc tuturor!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu sunt toate accesoriile la reducere..
Eu am gasit niste casti, o tastatura, niste baterii externe si un dispozitiv pentru sterilizat telefoane, reducerile sunt de 40%, 30%, 20%.. insa, in magazin, desi nu apar 2 preturi, decat daca te uiti la detalii, produsele apar cu pretul deja scazut, iar in dreptul produsului, daca vrei sa finalizezi achizitia scrie ca reducerea este "Oferta Online Christmas Accesorii".. Presupun ca la asta se refera..
Altceva nu-mi apare nici mie..

Sunt ceva accesorii cu reducere, ceea ce nu e rău, dar e loc și de mai bine. Mulțumim pentru informații și detalii! Crăciun Fericit și multă sănătate tuturor!

Eu am luat o baterie externa de la Xiaomi, am avut aproape 5 euro reducere...am și screen shot. Da Jay, așa imi apare și mie Oferta online Christmas accesorii. Nu este o reducere suplimentara? Poate trebuia detaliat mai bine care e reducerea produsului și care e reducerea extra...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!