Întrebare fară răspuns

Semnal Orange foarte P R O S T in Sibiu

Buna ziua! In ultimele luni semnalul este foarte SLAB! Tin sa mentionez ca locuiesc in orasul Sibiu si de foarte multe ori nici afara nu am destul semnal sa sun sau sa fiu sunat , la fel si semnalul 4G pentru internet , initial am crezut ca este de la telefon, dar si dupa ce am schimbat telefonul la fel se intampla! In interiorul locuintei nu mai vorbesc .... nu am semnal sa sun , nu am semnal la internet , NIMIC. De multe ori am fost sunat de anumite persoane si la mine nu a sunat telefonul pentru ca nu aveam semnal . VA ROG SA IMI ZICETI CE POT FACE, ALTFEL O SA SCHIMB RETEAUA!

Body
Body

Body

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Body
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ca si solutie de avarie, ai putea solicita o schimbare de SIM si o reconfigurare a profilului de utilizator. Daca problemele persista, clar portarea este singura alternativa.

Salut @body,
‏‏‎ ‎
Cand am fost in Sibiu acum cateva luni am ales cazare prin Airbnb in zona centrala si am ramas surprins ca nu avem semnal 4G in interior, ci doar 3G, 2 sau 3 linii din 5. Cel mai probabil problema se datora constructiei.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Și eu am avut probleme în Dumbrava Sibiului indoor, la hotel, dar prin diverse zone din oraș ( outdoor), nu am avut probleme. Cred că trebuie sesizată problema, spunând exact locația. Sigur, ca alternativă, poți verifica și funcționalitatea altei rețele.
Dacă ai avut semnal și acum nu mai este, va trebui ca Orange să facă ceva, iar până atunci, îți recomand să folosești funcția apel wifi a telefonului ( smartphonului), dacă acesta este compatibil cu această funcție.
Succes!

@Body, pentru a putea verifica situația ta avem nevoie de câteva date suplimentare.
Ți-am trimis un mesaj privat pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate. Așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail.

Calitatea semnalul orange si a internetului a scazut foarte mult in ultimi ani. Internetul 4G+ merge ca vechiul gprs din anii 2005 in general destul de des. Orange nu garanteaza 1 mb indoor decat afara. La cativa km de oras in momentele proaste 200 kb pe secunda sau si mai putin.

Claudiu2021C
Claudiu2021C

Claudiu2021C

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Claudiu2021C

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!