anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme internet fix Huawei Flybox 4G

Mihaela_42
Junior
Buna ziua!
Astazi am primit routerul de la Orange cu internet fix prin cartela sim si la imaginea “semnal” nu arata nimic (nicio lumina), iar cand incerc cu telefonul sa ma conectez la wi-fi apare in final o respingere pe motiv ca “internet is disconected”. I-am dat si restart de 2 ori si nicio schimbare. Ce e de facut ca sa imi functioneze wi-fi-ul?
Multumesc!
11 Răspunsuri 11

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Mihaela. Bine ai venit în comunitate. Poți parcurge ghidul interactiv de aici: https://www.orange.ro/help/ce-pot-s-fac-dac-nu-funcioneaz-conexiunea-wi_fi-cu-internet-prin-fibr-7928 Să ne spui, te rog, după ce parcurgi ghidul dacă s-a rezolvat.

Trixen_old
Cunoscător
Ma gandesc ca ai facut deja asta, dar mai verifica o data pozitionarea corecta a cartelei SIM in modem. Ai spus ca ai internet fix prin modem 4G, deci pe langa modem ar trebui sa ai si o cartela SIM (fara aceasta cartela SIM routerul nu se va conecta la reteaua Orange). Daca pozitionarea este corecta si tot nu se conecteaza, la telefon ai acoperire decenta in Orange in acelasi loc? Unele modemuri vin si cu o antena externa; poti incerca sa o conectezi si sa vezi daca e vreo diferenta? Te poti conecta la interfata web de administrare a modemului pentru a vedea daca nu cumva raporteaza vreo eroare?

RafaHelper
#StarMember
@Mihaela_42, poti adauga o poza cu routerul primit? Ai primit routerul prin curier?

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai dezactivat codul pin al simului de la internet, înainte de a-l introduce în ruter? Prima dată, se introduce simul într-un telefon și se dezactivează acest pin ( care este 0000), după care, ar trebui să funcționeze fără probleme. Să ne spui cum s-a rezolvat. Succes!

Mihaela_42
Junior
Acesta este modelul pe care mi l-au trimis cei de la Orange prin curier si tot ieri am semnat si contractul pe care l-am trimis prin curier. Este posibil sa fie nevoie de o activare de catre cei de la Orange? In ceea ce priveste semnalul, aceste este unul suficient de bun, conform spuselor celor de la Orange, incat sa imi dea router cu cartela sim. Iar pozitionarea cartelei m-am asigurat si este una corecta. Are si antena pusa. Intr-adevar nu am introdus intai cartela in telefon, ci in modem si ulterior m-am gandit sa o introdus in telefon, insa cand am reintrodus-o in modem, tot nu a functionat. Ar trebui resetat daca nu am pus cartela din prima intr-un telefon? Va multumesc!

Vio73
#StarMember
Cere cod pin cand o introduci in telefon? Daca da, trebuie scos acesta, pentru ca in ruter nu va functiona pana nu faci treaba aceasta. Am activat la multi cunoscuti acest tip de net, inclusiv pe al meu si asa cere!

RafaHelper
#StarMember
Buna @Mihaela_42, ‏‏‎ ‎ Ne poti spune daca atunci cand ai introdus cartela SIM in telefon aveai semnal, aparea numele operatorului in bara de stare a telefonului? ‏‏‎ ‎ @Vio73, acest model de router, de altfel si B310, B525 si B535, functioneaza si cu PIN doar ca trebuie introdus din interfata sau aplicatia HiLink de fiecare data cand routerul este repornit.

Vio73
#StarMember
@Mihaela_42, îți pun și un tutorial aici, in caz că nu ai reușit să dezactivezi codul pin al simului. Nu știu dacă reușești din interfața ruterului, dar din telefon sunt sigur că poți: https://www.google.com/amp/s/www.digitalcitizen.ro/cum-schimbi-dezactivezi-pin-cartelei-sim-android/ Succes!

DanielaH
Moderator
@Mihaela, s-a rezolvat problema cu internetul? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Gabriel_29
Începător
Net de la orange.... Mda.... eu nu am mai vazut net asa prost de cand ma facut mama....

Mihaela_42
Junior
Buna ziua! Am aplicat toate propunerile primite, dar in final am sunat la Orange si mi-au zis ca nu era activata cartela de catre ei. Va multumesc mult tuturor!