Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] nu pot confirma emailul din My Orange

M-am inregistrat pe My Orange si am primit e-mailul de confirmare,insa nu pot da confirm,deoarece nu imi apare casuta pe care trebuie apasat.e o problema de la emailul meu?ce pot face ca pana la urma sa pot intra in cont?

Dana V
Dana V

Dana V

User level
Nivel
0
24 / 100
puncte
Custom field 2
Dana V
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Se poate să nu ai adresa de email asociată numărului de telefon?Dacă da, încearcă si cu altă adresă de email, dacă mai ai alta. Eventual, repetă operațiunea de confirmare și mâine, poate acum nu funcționează ceva prin sistemele lor, lucru destul de frecvent. Poate și o copiere a link-ului să-ți fie utilă.
Succes!

Incearca sa te loghezi pe mail si de pe alt dispozitiv, daca nu ai casuta de confirmare mail nu apare nici o adresa pe care sa o poti copia? Nimic? Cam ciudat, o fi vreo eroare.

@Dana, pe numarul de telefon ai primit sms? Poti accesa My Orange, sa vezi ce date iti apar in cont?
A trecut ceva timp, de cand am creat un cont My Orange, dar, stiu ca s-a trimis un cod prin sms, de care, daca nu ma insel, am avut nevoie pentru finalizarea inregistrarii..
Poti pune un printscreen, fara date personale, sa vedem cum arata mail-ul primit?

am intrat pe mail de pe un alt device si am reusit pana la urma sa dau confirm.Multumesc tuturor!

Dana V
Dana V

Dana V

User level
Nivel
0
24 / 100
puncte
Custom field 2
Dana V

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!