anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] nu pot confirma emailul din My Orange

Dana_V
Junior
M-am inregistrat pe My Orange si am primit e-mailul de confirmare,insa nu pot da confirm,deoarece nu imi apare casuta pe care trebuie apasat.e o problema de la emailul meu?ce pot face ca pana la urma sa pot intra in cont?
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Salutare! Se poate să nu ai adresa de email asociată numărului de telefon?Dacă da, încearcă si cu altă adresă de email, dacă mai ai alta. Eventual, repetă operațiunea de confirmare și mâine, poate acum nu funcționează ceva prin sistemele lor, lucru destul de frecvent. Poate și o copiere a link-ului să-ți fie utilă. Succes!

Firefly
Cunoscător
Incearca sa te loghezi pe mail si de pe alt dispozitiv, daca nu ai casuta de confirmare mail nu apare nici o adresa pe care sa o poti copia? Nimic? Cam ciudat, o fi vreo eroare.

Razvan
#StarMember
Nu ai un link pe care să-l copiezi din mail pe care să dai confirmare? Accesează mail de pe pc/laptop, poate îți va merge.

Jay
Campion certificat
@Dana, pe numarul de telefon ai primit sms? Poti accesa My Orange, sa vezi ce date iti apar in cont? A trecut ceva timp, de cand am creat un cont My Orange, dar, stiu ca s-a trimis un cod prin sms, de care, daca nu ma insel, am avut nevoie pentru finalizarea inregistrarii.. Poti pune un printscreen, fara date personale, sa vedem cum arata mail-ul primit?

Dana_V
Junior
am intrat pe mail de pe un alt device si am reusit pana la urma sa dau confirm.Multumesc tuturor!

Vio73
#StarMember
Foarte bine, felicitări!

Razvan
#StarMember
Felicitări! 🙂