Întrebare cu răspuns(uri)

Cum se poate posta un review pentru PS5?

Recent am comandat un produs și as dori sa ii las un review pozitiv atat produsului cat și orange-ului pentru profesionalismul de care au dat dovada la livrare produsului și ca au onorat comanda chiar daca stocurile pentru acel produs erau foarte mici.
Cum pot adauga un review? Pe pagina produselor nu exista nici-o sectiune cu review, se poate adăuga unul sau pe magazinul online nu exista categorie de review-uri? Mersi

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@rafa.helper, colegii noștri lucrează la îmbunătățirea magazinului online și în curând vor dezvolta și opțiunea/ posibilitatea de a posta un review pentru fiecare dintre produsele de aici.
@Ahmad, așteptăm review-ul tău despre PS5 aici în Comunitate.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
Nu ai mai gasit produsul in magazinul online?
Stiu ca la fiecare produs este in partea de jos, sub caracteristici, sectiune de review-uri.

Se pare ca pentru jocul care te interesează, nu este sectiune de review-uri, eu n-am reusit sa gasesc.
Daca vrei, poti posta review-ul in comunitate..

@Ahmad, din păcate, opțiunea de a lăsa un review nu este disponibilă pentru PS5, dar ne-am bucura foarte tare dacă l-ai scrie aici, în Comunitate. Te așteptăm.

@ahmad imi pare rau chiar nu exista pagina de review pentru acest produs.
@DanielaH, de ce nu a fost introdus produsul in lista de produse care accepta review? Am verificat si alte accesorii pentru PS5 au pagina de review.

@rafa.helper cel mai probabil deoarece ar ajunge ca review-urile de la altex la ps5,90% din ele ar fi nemulțumiri din cauza stocurilor și nu un review,o rezolvare ar fi ca un moderator sa citească review-urile inainte de a fi publicate ca la emag doar ca ar necesita putina munca.Sau poate o eroare tehnica

Buna Ahmad, eu tot as astepta review-ul tau aici in comunitate, il vor gasi cu siguranta toti cei care vor cauta cuvantul PS5 la Orange.

@rafa.helper, colegii noștri lucrează la îmbunătățirea magazinului online și în curând vor dezvolta și opțiunea/ posibilitatea de a posta un review pentru fiecare dintre produsele de aici.
@Ahmad, așteptăm review-ul tău despre PS5 aici în Comunitate.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!