Întrebare fară răspuns

Folosirea smartphoneului

Cum poți folosi un smartphone, ca să-l înțelegi în totalitate funcțiile pe care le are, pt că sunt multe date, funcții în telefon pe care ori nu le înțelegem, ori nu știm de existența lui și din cauza asta le avem degeaba

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

In meniul oricarui telefon gasesti si un fel de tutorial. Depinde de functiile care te intereseaza, dai cautare in "setari" dupa fiecare punct de interes si gasesti detalii. Apoi, mai e varianta "intreaba un prieten"...cunoscut sau coleg de comunitate. De aceea a si aparut acest loc, sa ajutam si sa fim ajutati, mai ales in domeniul telecomunicatiilor, asa ca daca ai o nelamurire punctuala, intai dai cautare, poate deja s-a discutat acea problema si gasesti raspunsul sau mai ceri lamuriri suplimentare. Daca nu gasesti tema ta, deschizi un topic in care explici, detaliat, dar totusi la obiect, ce problema ai si ce-ti doresti sa afli, ca raspunsurile sa fie pe gustul tau, sa-ti fie de ajutor, nu sa te ameteasca si mai tare. Succes si bun venit in Comunitatea Orange!!!

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!