Întrebare fară răspuns

Sugestie - Propunere schema fidelizare clienti Yoxo

Pentru ca tot mai multi clienti aleg varianta Yoxo avand in vedere atractivitatea acestei platforme, m-am gandit sa va propun o schema de fidelizare pentru clientii Yoxo cu vechime minima de 12 luni in retea, neintrerupte, care cred ca ar aduce o imagine buna ca si campanie si ar creste interesul pentru acest abonament hibrid.

Sugestia mea e simpla, asa cum am mentionat: pentru clientii Orange Yoxo cu vechime de minim 12 luni in retea, neintrerupta, sa se acorde in luna aniversarii lor o luna gratis in perioada respectiva, ca bonus din partea Orange pentru fidelitate

As vrea sa vad ce spun si clientii si ce interes prezinta sugestia aceasta. :)

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu stiu cat impact ar avea. In momentul de fata sunt tot felul de campanii atat pentru pre-pay cat si pentru post-pay, campanii ce ofere pachete generoase de date (undeva pe la 100 GB) sub forma unor bonusuri la care se adauga dublarea volumului de date inclus in abonament sau optiune prepay exclusiv in online.

Practic un utilizator de abonament sau cartela prepay ajunge sa beneficieze de cca 100+ GB de internet lunar doar din bonusuri. Aceasta cantitate de date este mai mult decat suficienta pentru un Average Daily Usage in cele mai multe cazuri.

Plus de asta, din cate observi si tu, in ultima perioada au fost deschise extrem de multe topicuri care semnaleaza calitate conexiunii la internet si unde sunt raportate viteze de acces de 1.x Mbps. In asemena situatii nu stiu cat te poate ajuta faptul ca ai nelimitat timp de 30 zile daca viteza este 1 - 2 Mbps.

P.S. - Un mic amanunt: In luna septembrie, subsemnatul trebuia sa beneficieze 1 luna de internet necontorizat ca urmare a zilei de nastere. Lucrul acesta nu s-a intamplat, pentru ca asta stau lucrurile in reteaua numarul 1!

@DanielaH si @MihaelaC Ati citit fraza anterioara?

@FaraUnID, am citit, desigur. Îți urăm La Mulți Ani, cu o mică întârziere :)
Pentru că nu are legătură cu subiectul Yoxo propus de simple_dreams, te rugăm să revii cu o întrebare nouă și verificăm.
Poți posta acest comentariu și aici https://comunitate.orange.ro/questions/1982035-bonusuri-orange-oferite-ziua-nastere-onomastica

M-am lamurit eu cum sta treaba cu verificatul si depanatul problemelor apartute in randul utilizatorilor din reteaua numarul 1: Si in cazul problemelor semnalate la momentul in care am intentionat sa-mi dechid cont Orange Money, si in cazul problemelor semnalate la conserva voastra ridicata la rangul de TV BOX, si in cazul voucher-ului buy-back 5G, si in cazul vitezelor de acces in internet.

Verificarile voastre s-au rezumat la:

 • trimite echipamentul in service
 • sau

  • vitezele de 0.97 Mbps sunt perfect normale
  • sau

   • o aplicati si algoritmi asupra carora nu aveti control

Cand scopul este de a migra fanii prepay spre abonament, ramane doar sa le impachetezi un Yoxo. Nimic sub 5€ lunar, desi serviciile nu difera. Doar ambalajul e altul.
@simple_dreams: Yoxo nu iti va oferi niciodata mai mult de "buy-back-ul" de net nefolosit, dar rascumparat la tarif de chilipir. Eu am incetat sa-mi racesc gura inutil, ultima cireasa de pe tortul portocalei fiind plantata aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2535688-poti-folosi-sim-numar-beneficiind-resursele-sim-numar-telefon#answer_6196165

@simple_dreams, idea este buna dar yoxo nu a pornit cu idea de a avea vechime find un abonament de o luna. O oferta mai buna ar fi ca dupa un an sa primești trafic de net inclus in oferta cu 50% mai mult. Pe mine asta m-ar motiva sa continui cu yoxo. Sau daca alegi sa plătești pentru tot anul sa primești 12 luni la pret de 10 :D

Salut @Flo_1,
înțeleg ca rețeaua Orange nu e 100% funcțională dar situația expusa de tine e irealistica. Stiu ca sunt zone doar cu acoperire 2G dar fiecare alege in funcție de nevoi si buget. Daca vrei sa discutăm despre calitatea rețelei o putem face in alt topic sa nu facem spam. :)

@rafa: nu e spam, e beneficiu yoxo. Servicii nefunctionale, imposibilitati de configurare, adaug tarife inselatoare cu politici mascate. Si asta numai in ultimele 10 zile de topicuri pe tema yoxo. Iar daca vei achita in avans pe 12 luni, le vei avea pe toate cu un beneficiu suplimentar oferit cu dobanda.
Btw: beneficiul surpriza al yoxo: sa ai un infinit de resurse si sa trebuiasca sa platesti ca sa poti apela/folosi telefonul. Paradoxal de real, pentru ca multi descopera beneficiul dupa migrare.Mai vrei? Analizeaza doar sensul perioadei de gratie in viziunea yoxo si orice abonament devine mai convenabil decat yoxo. Prepay-ul e bratara de aur pentru mine: apelezi prin VoIP pe cine vrei cu numar de Orange, iar Orange nici macar nu stie cum e posibil asa ceva. :))
____________________
Later edit: si ca sa fie cu beneficii suplimentare, Yoxo isi mai motiveaza la nici o saptamana... un alt update: era necesar pentru prelungirea tarifului redus, de parca nu era deja redus. Rezolvarea unor bug-uri la inrolarea cardului bancar... e alta explicatie, binevenita ca beneficiu doritorilor. De Craciun un alt update va reprezenta surpriza de sub... brad.

Interesanta platforma

Roxy_3
Roxy_3

Roxy_3

User level
Nivel
1
700 / 750
puncte
Custom field 2
Roxy_3

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!